Hírek
20229 hír az adatbázisban
Az MVM Paksi Atomerőmű Nemzetközi Minőség-Innováció 2017 díjat nyert
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-02-13 09:21
Márkák

Az MVM Paksi Atomerőmű Nemzetközi Minőség-Innováció 2017 díjat nyert a nagyvállalati kategóriában.

Molnár Pál, az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottságának (EOQ MNB) elnöke, a pályázat nemzeti koordinátora elmondta, a Paksi Atomerőmű a VVER-440 típusú atomerőművi blokk üzemeltetési ciklusának hosszabbíttatásával pályázott, és nyert nemzetközi díjat.

A bíráló bizottság kiemelte, hogy az üzemeltetési ciklus meghosszabbításával nőtt a biztonság, javult a gazdaságosság és csökkent a környezetterhelés - tájékoztatott Molnár Pál.

A Minőség-Innováció nemzetközi pályázatot a finn államelnök 2007-ben alapította, a pályázathoz - meghívás alapján - Magyarország 2013-ban csatlakozott, azóta minden évben eredményesen szerepel - mondta Molnár Pál.

A nemzetközi kiírásra beadott pályázatokat első körben nemzeti szinten bírálják el, a 2017. évi kiírásra 27 magyar beadott pályázatból 7 kapott nemzeti szinten elismerést, és mindegyiket befogadták a nemzetközi verseny döntőjébe, ahol 14 ország 86 pályaműve versenyzett különböző kategóriában - tájékoztatott a nemzeti koordinátor.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. alkotótábort szervez

További hírek ebben a kategóriában

A 160. évfordulóját ünnepli Gerb...
Modern arculat a Bayer-nél
A Samsonite új projektje
Legjobb évét zárta tavaly a kecs...