Hírek
20229 hír az adatbázisban
Lezárult a Szentkirályi Tehetségprogram közönségszavazása
Marketinginfo.hu - 2018-02-14 18:36
CSR

A Magyar Olimpiai Bizottsággal 2016-ban indított Szentkirályi Tehetségprogram célja, hogy támogatást nyújtson a jövő bajnokainak ahhoz, hogy tovább gyarapíthassák Magyarország eddigi 176 olimpiai aranyérmét.

A program 2017. évi nyerteseit tavaly november végén hirdették ki; a fiatal sportolók a program keretében egy-egy millió forint értékű támogatást kapnak. A 2018. január 31-én lezárult közönségszavazást követően a Szentkirályi a szavazatok arányában további egymillió forintot oszt szét a nyertesek között.

A szavazatok közel felét (44%) a 18 éves ifjúsági Európa- és világbajnok úszó Németh Nándor kapta, aki így további 440 ezer forint támogatásban részesül. A szintén 18 esztendős Varga Ádám hatszoros ifjúsági világbajnok kajakozó a szavazatok 36 százalékát kapta, ezzel további 360 ezer forintot kap. A mindössze 14 éves, Európa-bajnoki 10. helyezett vitorlázó Benyó Máté pedig a szavazatok 20 százalékát kapta, így 200 ezer forint további támogatásban részesül.

Az egy hónapig tartó közönségszavazás minden héten nyereményjátékkal is kiegészült; akik jól tippeltek a játékban feltett kérdésre, megnyerhették a 3 db POLAR M200 pulzusmérő óra egyikét.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Szentkirályi együttműködése a hazai divatiparral
  Exkluzív páholy a Budapest Parkban
  Újabb szavazás a Szentkirályi Tehetségprogramban
  A Szentkirályi Tehetségprogram idei győztesei
  Idén is elrajtol a Szentkirályi Tehetségprogram
  Ők a Szentkirályi Tehetségprogram győztesei
  Megvannak a Szentkirályi Tehetségprogram nyertesei
  Indul a Szentkirályi Tehetségprogram

További hírek ebben a kategóriában

Webre költözött az #énjövőm prog...
Innovatív megoldásokat díjazott ...
Az E.ON a Magyar Vízilabda Szöve...
A Vodafone és az ESL nemzetközi ...