Hírek
23467 hír az adatbázisban
Megújult a Geometry arculata
Marketinginfo.hu - 2018-02-16 09:30
Design

Arculatot vált a márkaérték aktivációjára specializálódott Geometry.

"Öt év alatt nagyon sok minden változott körülöttünk. A világ digitális központúvá és ezáltal összetettebbé is vált. Ezzel párhuzamosan a márkák gondolkodása az omni-channel irányába mozdult el, vagyis az ügyfelek ma már ilyen megoldásokkal kívánják optimalizálni az értékesítésüket" - mondta el Steve Harding, a Geometry CEO-ja.

"A Geometry ehhez igazodva folyamatosan fejlődik, és az új arculattal is ezt az evolúciós folyamatot szeretnénk kifejezni. Az új vizuális világ ügynökségünk modern, ambíciózus, változásokra nyitott omni-channel gondolkodását, és lendületes, optimista hozzáállásunkat tükrözi."


Az új arculaton az ügynökség hamburgi irodája dolgozott. A frissítés érinti a logót és a cég színvilágát, valamint egy olyan ikonrendszer is létrejött, amely az eltérő kommunikációs diszciplínák integritását fejezi ki. Az új arculat fokozatosan jelenik meg a weboldalon, a közösségi média csatornákon és a cég prezentációiban.


Magyarországon a Geometry egy olyan WPP ügynökségi csoport része, amely többek között magába foglalja az Ogilvy reklámügyökséget és az Ogilvy Public Relationst is. Sályi Réka, a cégcsoport ügyvezető igazgatója üdvözölte az új vizuális irányt: "Ügynökségcsoportunk lefedi a kommunikációs szakma minden szakterületét, a Geometry új arculata pedig jól kifejezi az általunk a magyar piacon képviselt integritást, valamint azt a fajta pozitív szemléletet és rugalmas hozzáállást, amely a mi csapatunkat is jellemzi."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Geometry díjnyertes kampánya
  A Geometry-nél, társ-kreatívigazgatóként folytatja Csirke Dániel
  Új tagokkal bővült a Geometry cégcsoport menedzsmentje
  Több díjat is nyert a Geometry Global
  Két díjat nyert a Geometry Global Pride-kampánya a Hipnózison
  Két Young Lions csapat Cannes-ba megy
  Újabb Geometry Global cégcsoport siker
  Négy díjat hozott a Skool kommunikáció a Geometry-nek
  Legjobbak közt a Geometry plakát az ARC-on
  Tovább bővül a WPP leány
  A Geometry Global lett az Év Ügynökséghálózata

További hírek ebben a kategóriában

Egyedi ékszer, nem mindennapi ér...
Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...