Hírek
23467 hír az adatbázisban
A Helly Hansen kabátja elnyerte a German Design Award 2018 díjat
Marketinginfo.hu - 2018-04-25 18:09
Design

A Helly Hansen a világ egyik legrangosabb díjával ünnepli a vitorlás szezon indulását: az Ægir H2Flow Jacket ugyanis elnyerte a German Design Award 2018 díjat.

A German Design Award minden évben magasra teszi a lécet, ami a nyertesek kiválasztását illeti: az üzleti, oktatási, tudományos és design területek szakértőiből álló zsűri kizárólag olyan termékeket és design megoldásokat díjaz, amelyek jelentősen eltérnek a versenytársaiktól a design és a minőség tekintetében.

A German Design Award 2012-es indulása óta egyre népszerűbb: akkoriban mintegy 1500 nevezés került a zsűri elé, idén pedig már több mint 5000 terméket neveztek, amelyeknek csak egyharmada érdemelte ki a "Győztes" címet.

A German Design Council számos okból kifolyólag ítélte oda a győztes díjat az &198;gir H2Flow Jacket kabátnak, de ezek közül is kiemelkedik a design mögött álló inspiráció. A zsűri az eredményhirdetést követő nyilatkozatában kiemelte: "Az &198;gir H2Flow Jacket olyan prémium csúcstechnológiájú termék, amely megfelel a legszigorúbb szakmai követelményeknek is. A vízálló, szélálló és légáteresztő vitorlás kabát maximális szabad mozgást kínál a kiemelkedő funkcionalitás mellett. "NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Red Dot díjat kapott a Helly Hansen kabátja
  Arany díjat nyert a Helly Hansen Paradise Heat kabát
  A Helly Hansen ruházati és lábbeli szponzora a Volvo Ocean Race-nek
  Norvég imázsára épít a Helly Hansen

További hírek ebben a kategóriában

Egyedi ékszer, nem mindennapi ér...
Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...