A MINI LIVING installáció-sorozat
Marketinginfo.hu - 2018-05-14 13:14
Outdoor/indoor

A világhírű Salone del Mobile kiállítás áprilisban megrendezett felvonására a MINI a Londonban székelő Studiomama építészmérnökeivel fogott össze, hogy közösen életre hívták MINI LIVING-BUILT BY ALL névű koncepciót.

A forradalmi installáció egy olyan jövőbeni látomást vált valóra, amelyben a lakók maguk tervezik meg, formálják ízlésükre és alakítják ki saját élettereiket. A koncepció a brit prémiumgyártó "kreatív helykihasználás" alapelvét veszi alapul, amely szerint a személyre szabott, vonzó lakóterek mindössze néhány négyzetméternyi alapterületen is felépíthetők. A BUILT BY ALL installáció sorozatban a negyedik alkotás a MINI LIVING égisze alatt.

"A MINI LIVING installációi a nagyvárosi együttélés kreatív megoldásait kínálják fel - minimális alapterületen, megannyi lehetőséget kihasználva, rendkívül magas fokú rugalmassággal" - fogalmazott Esther Bahne, a MINI márkastratégiai és vállalatfejlesztési vezetője. "Első ilyen élettér-együttesünket Sanghajban építettük fel, ahol a koncepció a nagyméretű közösségi terek mellett több mint félszáz lakást is magába foglal. És miként a BUILT BY ALL esetében, úgy itt is maguk a lakók tervezhetik meg saját élettereiket" - tette hozzá Esther Bahne.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A MINI útnak indítja a bizalmi autómegosztás alapötletét
  Különleges MINI egy különleges alkalomra
  Egyedülálló MINI LIVING installáció-sorozat

További hírek ebben a kategóriában

Kész az első food truck nyomköve...
A POS Media 20 éves fennállását ...
Különleges MINI egy különleges a...
Ikonikus terepjáró a Hotel tetej...