Kész az első food truck nyomkövető
Marketinginfo.hu - 2018-05-22 18:29
Outdoor/indoor

Elindult az első magyar foodtruck-kereső szolgáltatás, a findthetruck.hu. Az oldal célja, hogy a kocsikat folyamatosan nyomon követhesse a közönség az egész ország területén.

Az első pár hónapban tesztüzemben működik majd a felület, amelyet fokozatosan országos street food tértképpé fejlesztenek a hazai food truck-osok.

Május 4-én, a hagyományos tavaszi Food Truck Show első napján debütált az ország foodtruck-kereső weboldala. Azok az autók, akik részt vettek az eseményen, automatikusan bekerültek a rendszerbe, így a szolgáltatás indulásakor 50 autó hollétét mutatta meg a findthetruck.hu.

A szolgáltatás üzemeltetője a Magyar Street Food Egyesület, akik minden food truck tulajdonosnak lehetőséget biztosítanak, hogy regisztrálják az autójukat. A rendszer ugyanis nem helymeghatározáson alapul: minden food truck-os hozzáférést kap egy adminisztrációs felülethez, ahol maga frissítheti, hogy mikor és hol lehet az autóval találkozni.

A weboldalon a kocsik mindig láthatóak lesznek, ha épp ételt árusítanak; legyenek bármelyik vidéki rendezvényen vagy akár a legnagyobb zenei fesztiválok egyikén.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Szendvicsezők lettek az év food truckjai
  Food truck rekord: 250 milliós forgalom egy szezon alatt
  Idén is fesztiválozik a SPAR Grillmobil
  Elindul az országjáró gasztro-konvoj
  Jövő ősszel, Óbudán nyit a Le Garage
  Ezek a legjobb street food irányzatok
  Műanyagmentes megoldások a Food Truck Rally-n
  Indul az ország első Food Truck Rally-ja
  Jön a Herz Food Truck

További hírek ebben a kategóriában

Szuperkényelmes futószőnyeg egy ...
Elismerték a SPAR Adni öröm! kam...
Éjszakai fotókkal kampányol a Sa...
Ismét elszürkült közösségi terek...