Elsősegélyt tanít a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-05-24 13:34
Outdoor/indoor

A Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt - egy hosszútávú együttműködés első állomásaként - közösen vesz részt a kétnapos Városligeti Nemzetközi Gyermekmentő Gyermeknapon.

Május 26-án és 27-én csintalan, vidám gyermekek önfeledt nevetésétől lesz hangos a Városliget - a kétnapos rendezvényen a szervezők közel 50 000 résztvevőre számítanak.

Vasárnap a Magyar Vöröskereszt és a Viacom népszerű gyerekcsatornája, a Nickelodeon számtalan meglepetéssel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, a gyerekek A mancs őrjárat szereplőivel tanulhatják majd meg az elsősegélynyújtás alapjait, sőt, a hős megmentő tűzoltó kutya, Marshall is ellátogat a rendezvényre

A mancs őrjárat vidám kiskutyái már többször tanították a gyerekeket világszerte olyan fontos témákban, mint a biztonságos strandolás, a figyelmes közlekedés, vagy éppen a felelős újrahasznosítás. Magyarorországon - a tavalyi sikeres tűzvédelmi kampány után - a Nickelodeon a Magyar Vöröskereszttel együttműködve most az elsősegélynyújtás játszva tanítását tűzte ki célul, amelyben ismét a készséges kiskutyák segítenek.

A Városligeti Nemzetközi Gyermekmentő Gyermeknapon való részvétel ingyenes. A Magyar Vöröskereszt és a Nickelodeon több állomásos játékkal és különleges meglepetésekkel várja a lurkókat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  SpongyaBob a Tropicariumban
  A Nickelodeon játék napja
  Indul a NyárON NickelodeON országos road-show
  Nickelodeon-figurák a Viacom karitatív napján
  Hat szállodában találkozhatnak a gyerekek kedvenceikkel
  Strandolimpiát hirdet a Nickelodeon
  Nickelodeon-játszótérrel gazdagodott a gyermekotthon
  Gyerekruhákra költözik SpongyaBob

További hírek ebben a kategóriában

Szuperkényelmes futószőnyeg egy ...
Elismerték a SPAR Adni öröm! kam...
Éjszakai fotókkal kampányol a Sa...
Ismét elszürkült közösségi terek...