Hírek
20350 hír az adatbázisban
A PayPal együttműködést kötött a Vaterával
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-06-11 11:35
Kereskedelem

A hazai online piacterek közül elsőként a Vatera vezette be a PayPal fizetési módot oldalán, amely lehetővé teszi a felhasználók közötti közvetlen online fizetést.

A világszerte több mint 200 országban 227 millió aktív felhasználói fiókkal rendelkező online pénzügyi szolgáltatóval kötött együttműködés kezdeti időszakában különleges akciókkal élhetnek a felhasználók. A partnerség számos előnnyel jár vásárlóknak és eladóknak egyaránt.

"Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan értékes partnerrel kötöttünk együttműködést, mint a Vatera. A magyar piac nagyon fontos a számunkra, és örömünkre szolgál, hogy az online piactér mind hazai, mind határon túli felhasználóinak biztosíthatjuk a PayPal szolgáltatások előnyeit, köztük a biztonságos tranzakciót és a kényelmes fizetést, melyeket világszerte nagyra értékelnek ügyfeleink" - mondta el Marcin Glogowski, a PayPal CEE ügyvezető igazgatója.

"Az online vásárlás talán legfontosabb eleme a biztonság és a bizalom, külföldön és beföldön egyaránt. Oldalunkon a panaszos esetek száma eddig is ezrelékekben volt mérhető. Felméréseink azt mutatták, hogy a PayPal igen népszerű a vaterázók körében, így az együttműködés magától értetődő lépés, hogy felhasználóinknak még biztonságosabb szolgáltatásokat biztosítsunk" - mondta Szanitter Áron, a Vatera vezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Még könnyebbé válik a digitális fizetés
  Megbízható szállítóra vágynak az online vásárlók és eladók
  Miért vásárolnak a magyar vásárlók külföldi webshopokban?
  Szolgáltatásokkal erősít a Vatera
  Ráérzett a PayPal, mi kell a magyaroknak
  Odavannak a Lego-ért a vaterázók
  A PayPal és a GfK közös kutatása
  Fesztiválszezon a Vaterával

További hírek ebben a kategóriában

Kétmilliárd forintos beruházássa...
Változatlanul a Tesco áll a magy...
Átadták a pátyi ipari parkban az...
Díjakat nyert a tatabányai INTER...