Hírek
21375 hír az adatbázisban
Vezetői változás a RAS Magyarországnál
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-06-14 10:30
Karrier

A Ringier Axel Springernél töltött öt év után Holczer Angéla marketingigazgató elhagyja a kiadóvállalatot és más szektorban folytatja karrierjét.

A marketing szakterület irányítása Tóth-Császár Gergelyhez, a magazin portfólió kiadóigazgatójához kerül.

Holczer Angéla 2011-ben gyakornokként kezdte pályáját a Ringier Axel Springer Magyarország jogelődjénél, az Axel Springer Budapest Kiadói Kft.-nél, majd egyéves Big Four tapasztalatszerzés után 2013-ban marketing menedzserként tért vissza a médiavállalathoz. 2014-től a cég Hirdetési és Marketing Igazgatóságán belül vezette a szakterületet, amely 2017 januárjában vált önálló szervezeti egységgé. Angéla szakmai irányításával számos sikeres marketingkommunikációs projekt vette kezdetét, amelyeket 2018. június közepétől Tóth-Császár Gergely, a magazin üzletág kiadóigazgatója visz tovább, miközben megtartja korábbi üzleti felelősségi köreit is.

Tóth-Császár Gergely tizennégy éve oszlopos tagja a kiadóvállalatnak, illetve jogelődjeinek. Pályakezdőként érkezett 2004-ben az Axel Springerhez, kontrollerként és üzleti koordinátorként szerzett tíz éves tapasztalatot a lapkiadás területén. 2014-ben nevezték ki a magazin üzletág kiadóigazgatói posztjára, hogy a médiavállalkozás heti- és havilapjainak sikeres működtetését, szakmai és üzleti fejlesztését irányítsa.

"Nehéz szívvel fogadjuk el Holczer Angéla döntését, de tudjuk, hogy jó kezekbe kerül a marketing terület vezetése. Tóth-Császár Gergely kiadóigazgatónk egy összeszokott és önálló csapat vezetését veszi át, olyan munkatársakkal, akik továbbra is biztosítják majd a marketing tevékenység folyamatosságát. A teljes menedzsment nevében sok sikert kívánok Angélának szakmai pályája további építéséhez, Gergelynek pedig köszönöm, hogy elvállalta a felkérést a szakterület irányítására" - mondta dr. Király Mária, a Ringier Axel Springer Magyarország operatív igazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezető a Szilády Nyomda Kft. élén
  Közös projektben az Axel Springer, a NYT és a News Corp
  Jelentősen növelte nyereségét az Axel Springer
  Új székházat építtet az Axel Springer
  Teljesen az Axelé a La Centrale
  Közösen fektet startupokba a Deutsche Bank és az Axel
  Új delegált az Axel Springer felügyelőbizottságában
  New Yorkban bővít az Axel Springer

További hírek ebben a kategóriában

Új vállalati kommunikációs igazg...
Alain Van Groenendael az Arval ú...
'Az Év Munkaadója' Kovács Balázs...
Új ügyvezető igazgató az LG Elec...