Hírek
21256 hír az adatbázisban
Töretlen a BMW Group globális értékesítési lendülete
Marketinginfo.hu - 2018-07-17 11:52
Márkák

A bajor prémiumgyártó az idei év hatodik hónapjában fennállása eddigi legeredményesebb júniusi mutatóját érte el, amellyel az első féléves eladások is új történelmi csúcson zártak.

A BMW Group több mint százéves története eddigi legsikeresebb első féléves eladási eredményét könyvelhette el idén: a müncheni vállalatcsoport a január és június között eltelt hat hónapban világszerte 1 242 507 darab új BMW, MINI és Rolls-Royce modellt adott át ügyfeleinek. A hatodik hónap értékesítési mutatói ugyancsak rekordot jelentő júniusi értéken zártak, a 238 920 darab eladott gépkocsi 2,7 százalékkal múlja felül a tavalyi hatodik hónap eredményét.

"Júniusban produkált kiváló eladási eredményünk azt jelenti, hogy vállalatcsoportunk töretlen értékesítési lendülete immáron harmincöt negyedéve tart. Meggyőződésünk, hogy ez a trend a jövőben még tovább folytatódik" - mondta Pieter Nota, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja. "A BMW X3 kínai gyártásának beindításával és dél-afrikai bevezetésével még inkább kiszolgálhatjuk a BMW X modellcsalád iránt mutatkozó intenzív ügyfélkeresletet, amelynek köszönhetően az év második felében is dinamikusan fejlődő értékesítési növekedést várunk. Örömmel fogadjuk hálózatról tölthető modelljeink osztatlan nemzetközi népszerűségét is: tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt autóinkat idén júniusban minden korábbinál többen rendelték meg, amely egy újabb lépéssel közelebb vitt minket azon kitűzött célunk felé, hogy az idei év végén ezen modelljeinkkel első ízben lépjük át az egy esztendőben értékesített 140 ezres darabszámot" - tette hozzá Pieter Nota.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Még egy gyárat építene az Egyesült Államokban a BMW
  A BMW Group, a Northvolt és a Umicore összefog
  Beruház a BMW
  Gyulladásveszély miatt hív vissza 1,6 millió autót a BMW
  A BMW és MINI márkakereskedés Miskolcon
  Nőttek a BMW Group eladásai
  A BMW visszahív több mint 200 ezer autót Európában
  A BMW Group tovább erősíti kínai jelenlétét
  A BMW idén már több mint egymillió autót adott el
  Negyedmillió darab hálózatról tölthető gépkocsi a BMW-től
  A BMW Group legeredményesebb első negyedévét zárta
  A BMW Group és a Daimler AG egyesíti erőit
  A BMW Group története legjobb februárját zárta
  A BMW Group újabb értékesítési rekorddal indította az újévet
  Új értékesítési rekord a BMW-nél

További hírek ebben a kategóriában

Az Inoutic mostantól Deceuninck
Több tonna hamis Legót foglaltak...
Beruházás a Bosch miskolci gyárá...
A svájci Nestlé bezárja egyetlen...