Hírek
21641 hír az adatbázisban
Új igazgató a Deloitte-nál
Marketinginfo.hu - 2018-10-04 10:53
Karrier

2018 szeptember 1-től Szauer Tamás a Deloitte kockázatkezelési tanácsadás üzletágának új igazgatója. A szakember kinevezése előtt külsős tanácsadóként dolgozott a Deloitte-nak.

A több mint 15 év tapasztalattal rendelkező szakértő feladata a pénzintézeteket érintő kockázatkezelési projektek irányítása lesz. Karrierjét vezető regionális bankcsoportok (K&H és OTP) kockázatkezelési területén kezdte, majd foglalkozott a Basel II szabályozás magyarországi és közép-európai implementációjával. Ezt követően csatlakozott a Raiffeisen International-höz, ahol a szabályozás négy országban (Bulgária, Albánia, Koszovó és Lengyelország) való bevezetésért és a lakossági modell validációért volt felelős.

Karrierjét az FHB Csoportnál folytatta portfólió- és kockázatkezelési területen. Részt vett due diligence, portfolió értékelési és transzformációs projektekben, valamint behajtási folyamatok fejlesztésében is. 2012-ben csatlakozott a Magyar Postához mint a pénzügyi szolgáltatásokért és a hálózatért felelős vezérigazgató-helyettes. Több nagy volumenű projekt fűződik a nevéhez a pénzügyi szolgáltatások megújítása, új fizetési csatornák elindítása és a hálózatoptimalizálás terén is.

"Izgalmas kihívás számomra csatlakozni a Deloitte csapatához. A pénzügyi piac számos lehetőséget rejt számunkra, hiszen a szabályozói és felügyeleti elvárások folyamatosan nőnek és egyre komplexebb tudást igényelnek. Nagy szerep jut a modern kvantitatív módszertanoknak, a gépi tanulásnak, amelyek már gyakorlatilag valamennyi iparágban megjelentek és folyamatosan terjednek. Úgy gondolom, hogy a szakmai tapasztalatommal hozzájárulhatok ahhoz, hogy további sikereket érjünk el, régiós szinten is" - mondta Szauer Tamás.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezető a Deloitte-nél
  Új vezető ügyvéd a Deloitte Legalnél
  Új vezető a Deloitte Magyarország-nál
  Új vezető partner a Deloitte-nél
  Új partnerek a Deloitte Magyarországnál
  Új vezető a Deloitte-nél
  Kinevezték a Deloitte új EMEA-régió CFA vezetőjét
  Új partner a Deloitte-nél
  Új vezető a Deloitte-nál

További hírek ebben a kategóriában

Bérmegállapodás a MÁV-csoportnál
Új vezérigazgató az MFB élén
Új kelet-európai igazgató a Kasp...
Új vezérigazgató az AutoWallis é...