Hírek
21641 hír az adatbázisban
Új közkapcsolati és kommunikációs igazgató a Coca-Cola-nál
Marketinginfo.hu - 2018-10-08 12:07
Karrier

2018. augusztus 1-jétől Jakab János a Coca-Cola HBC Magyarország új közkapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetője.

Elődje - Tóth Valentin - cégcsoportszintű megbízást kapott, augusztus elejétől a Coca-Cola Hellenic csoport társadalmi programjaiért felel.

Jakab János - kinevezését megelőzően - a vállalat igazgatótanácsának tagjaként, a Coca-Cola HBC Magyarország jogi és biztonsági igazgatója volt. Mielőtt a Coca-Cola csapatához csatlakozott 2014-ben, jogi tanácsadást végzett, illetve évekig a British American Tobacco jogi igazgatója, korábban, változó pozíciókban, a jogszabályi megfelelőségért felelős vezetője volt.

Jakab János új feladatkörében - a versenyképességi szempontok figyelembevételével - kiemelten fontosnak tartja a hazai szabályozási környezet alakításában való konstruktív részvételt, valamint az érdemi párbeszédet az iparági szereplők és a döntéshozók között.

"Örömmel tekintek az új feladataim elé. A változó piaci környezet, amelyben működünk, az adószabályok módosulása, folyamatos kihívások elé állítanak bennünket. Bízom abban, hogy tapasztalataimmal segíteni tudok ezek leküzdésében. Csapatommal nagy hangsúlyt fektetünk majd a régió élelmiszergazdaságában betöltött szerepünk erősítésére, a hulladékcsökkentési programunk, valamint az egyre népszerűbb cukormentes és alacsony kalóriatartalmú termékeink bemutatására" - mondta Jakab János, a Coca-Cola HBC Magyarország újonnan kinevezett közkapcsolati és kommunikációs igazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új értékesítési igazgató a Coca-Cola HBC Magyarországnál
  Új ügyvezető igazgató a Coca-Cola-nál
  A Coca-Cola újabb promóciója
  Új kereskedelmi vezető a Coca-Cola-nál
  Közel kétezer jelölt szeretne a Coca-Cola új plakátarca lenni
  Új kommunikációs vezető a Coca-Colánál
  A Coca-Cola a környezetért
  A Coca-Cola plakátarca
  Új marketingvezető a Coca-Cola Magyarországnál
  Új felsővezetők a Coca-Cola-nál

További hírek ebben a kategóriában

Bérmegállapodás a MÁV-csoportnál
Új vezérigazgató az MFB élén
Új kelet-európai igazgató a Kasp...
Új vezérigazgató az AutoWallis é...