Hírek
21256 hír az adatbázisban
Vénusz Lángos Voks 2018
Marketinginfo.hu - 2018-11-02 14:01
PR

A magyar lángos rajongók szavazatai alapján 2018-ban a bajai Sugóparti Lángossütő végzett a Lángos Voks verseny első helyén.

Ebben az évben ők nyerték el a megtisztelő "Vénusz kedvenc lángosozója 2018" címet, illetve az 500 liter napraforgó-étolaj nyereményt.
 
  • A nyertes a csodálatos bajai Sugovica folyó partján süti díjnyertes lángosait, amelyek tésztája a szavazók egyöntetű véleménye szerint közepesen vastag, kellően ropogós, és éppen annyi sajt és fokhagyma kerül rá, amennyitől ellenállhatatlanul finom lesz. A Sugó-part népszerű lángosa már évtizedekkel ezelőtt fogalommá vált a déli országrészben, mindig is hozzátartozott a bajai életérzéshez, a Sugovica hangulatához.


A lángossütő 2011 őszén megújult, ugyanakkor retro hangulatát megtartotta - a lángos viszont a régi, hagyományos recept szerint készül. A tulajdonos, Szabó Richárd szakértelem és emberség terén is példaértékű, ugyanis a téli nagy hidegben többször előfordult, hogy a lángosozó ajtaja nyitva állt azok előtt is, akik nem feltétlenül fogyasztani, hanem csak átmelegedni szerettek volna náluk. Ők a hivatalos zárás után is maradhattak a fűtött üzlethelyiségben, és meleg teával kedveskedtek nekik. A nyeremény 500 liter Vénusz napraforgó-étolaj így kétségkívül nagyon jó helyre kerül.
 
  • Az ezüstérmet a Flórián téri aluljáró lángosozójának ítélték oda a lángos kedvelői.
  • A bronzérmes a mezőkövesdi Csini Büfé lett, akik 300, illetve 200 liter napraforgó-étolaj nyereményben részesülnek.
  • A különdíjat, azaz a "Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2018" címet, illetve az ezzel együtt járó 500 liter Vénusz napraforgóolaj nyereményt immár egyhuzamban ötödik éve a Tihanyi Piac Lángos Sütői hozták el, akik kitartása és lelkesedése, illetve népszerűsége hosszú évek óta töretlen.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ismét Vénusz Lángos Voks verseny indult el
  Megvan a Vénusz kedvenc lángosozója
  Vénusz Lángos Voks 2017
  Csabai győzelem a Vénusz versenyén
  Magyarország legjobb lángosozóját keresi a Vénusz
  Dunaharaszti lett a lángosváros
  Megújította a Vénusz a Lángos Voksot
  A Siófoki Palacsintázó lett a Vénusz kedvenc balatoni lángosozója
  A Zsámbéki Lángossütő lett a „Vénusz kedvenc lángosozója”
  Kihirdették a „Vénusz kedvenc lángosozója” díj nyertesét

További hírek ebben a kategóriában

A legerősebb karácsonyi szezonjá...
Kihirdették a Magyar Sommelier S...
Az Év Indirekt Beszállítója Díj ...
Sándor Imre PR-Díj 2018