Hírek
21829 hír az adatbázisban
Új igazgató a Magyar Sörgyártók Szövetsége élén
Marketinginfo.hu - 2018-12-04 11:51
Karrier

A Magyar Sörgyártók Szövetsége Dr. Kántor Sándort választotta a szervezet új igazgatójának.

A szakember huszonhárom éves kommunikációs és érdekképviseleti tapasztalattal rendelkezik a közép-európai és a dél-mediterrán régióban. Az új vezető mérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki Karán, MBA fokozatát az Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán szerezte. Szakmai tapasztalatait az agrár- és biotechnológiai, a fogyasztási termékek és az energiaipar területén gyűjtötte az iparágak vezető nemzetközi nagyvállalatainál.

"A sörfogyasztás mára vitathatatlanul a tradicionális magyar gasztronómia részévé vált. A minőségi sör megjelenése egybe esik a magyar élelmiszeripar és mezőgazdaság felemelkedésével, az autentikus magyar konyha megújulásával" - mondta az igazgató. "Célom, hogy megőrizzük, ápoljuk ezeket a tradíciókat, emellett növekedjen az innováció az iparágban és erősödjön az iparághoz kapcsolódó magyar beszállítói háttér" - tette hozzá.

A vezető hazai sörgyártókat tömörítő érdekképviseleti szervezet tagjai három gyárban évente több mint 6 millió hektoliter sört gyártanak. Az új igazgató feladata a hazai sörgyártás versenyképességének javítása, valamint a kulturált sörfogyasztás népszerűsítése lesz.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jól szerepeltek a hazai sörök
  Elégedettek a sörgyártók
  A modern gasztronómia felé nyitnak a sörgyártók
  Új igazgató a Sörgyártók Szövetségénél
  Sörszövetség: ismét bővül a magyar sörpiac

További hírek ebben a kategóriában

Pályaválasztási nap a Fővárosi S...
Szirmák Botond globális felsővez...
A Reklámszövetség dr. Megyer Örs...
Új Business Director a Panasonic...