Hírek
23467 hír az adatbázisban
Jótékonykodás az Allee-ban
Marketinginfo.hu - 2018-12-06 13:53
Outdoor/indoor

A karácsonyi adománygyűjtés a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványt támogatja.

Adventi hangulat, az ajándékvárás gyermeki öröme, a karácsony varázsa elevenedik meg 2018. december 3-tól az Allee Bevásárlóközpont aulájában felállított óriási hógömbben. Az ünnepvárás különleges pillanatát élhetik át a látogatók, ha belépnek a mesebeli hógömbbe és fotókat készítenek. A belépés ingyenes, de lehetőség nyílik a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány támogatására. A befolyt teljes összeget a fogyatékkal élő gyermekek sportolására, számukra sporteszközök vásárlására, iskolai kirándulások, nyári táborok támogatására, kisebb gyermekek csoportjainak eszköz- és játékfejlesztésére fordítják.

Idén immár második alkalommal költözik az Ajándék Terminál az Allee Bevásárlóközpontba. Az évről évre egyre gazdagabb és izgalmasabb kínálattal jelentkező pop-up eseményen idén közel 140 hazai designer termékei közül válogathat az, aki valami igazán különleges ajándékot szeretne: divatkiegészítők, ékszerek, papíráruk, gyerekjátékok, bútorok, kerámia és lakberendezési tárgyak népesítik be az Ajándék Terminál polcait december 1-30. között. Az ünnepi készülődés idejére szervezett szakmai workshopok és kézműves foglalkozások keretében személyesen is találkozni lehet a tervezőkkel és közösen elkészíteni egy-egy design tárgyat, karácsonyi ajándékot.

Az ünnepi várakozást az Allee nyereményjátékkal szeretné még örömtelibbé varázsolni, ezért a bevásárlóközpontban a 10.000 Ft felett vásárlók minden nap nyerhetnek egy 10.000 Ft-os Allee utalványt, fődíjként pedig egy elektromos Smart 1 éves korlátlan használatát.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Idén csökkent a jótékonykodási kedv
  Karácsonyi képeslap a céges image építésének szolgálatában (x)
  3 millió forint az Allee-től
  Karácsony a Bónusz Brigád szerint
  Megnyílt az adományokat fogadó Add tovább! ház Debrecenben
  evosoft moziterem a Cinema City Allee-ban
  A „Normcore – akadálymentes divat” az Allee-ban
  Mesés advent az Allee-ban
  Az Allee Art Gallery-ben kortárs képzőművészek alkotnak
  Da Vinci, Picasso, Dalí művei a kifutón
  Biciklitörténeti-kiállítás az Allee-ban
  Új üzletek nyíltak az Allee-ban
  Az Allee volt a legforgalmasabb pláza

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej