Hírek
21998 hír az adatbázisban
1,7 milliárd forintból újult meg a miskolci INTERSPAR
Marketinginfo.hu - 2019-01-14 13:59
Kereskedelem

A SPAR modernizációs programja keretében teljes egészében felújította a miskolci Szinvapark Bevásárlóközpontban lévő áruházát. A novemberben nyitótt üzletben piactér és INTERSPAR to Go étterem is helyet kapott.

A régió kedvelt hipermarkete a városközpont frekventált kereszteződésében álló Szinvapark Bevásárlóközpont INTERSPAR-ja. A komplex átalakítás során a szerkezetig visszabontott eladóteret minden elemében megújították: a 3470 négyzetméteres vásárlóterületet a korábbi kialakítástól eltérően olyan módon tervezték át, hogy a belépéskor a friss árukat kínáló zöldség-gyümölcs és pékáru osztály - az alacsony bútorzat jellegéből adódóan - sokszínű és modern piacként tárul elénk, felidézve a hagyományos piacok közvetlen hangulatát. Az eladótér átrendezése során két, jól bejárható bevásárlói kört építettek ki, amelyek a kényelmesebb válogatás mellett a gyors, célzott bevásárlást is lehetővé teszik. A fejlesztésnek köszönhetően az áruházbelső minden eleme megújult. A teljesen új elrendezéshez esztétikus, letisztult és vonzó forma- és színvilág társul. A pénztárzónába önkiszolgáló kasszákat is telepítettek.

"Miskolc és a régió vásárlóereje folyamatosan növekszik, az itt élők egyre szélesebb áruválasztékot és egyre minőségibb kínálatot várnak el. A SPAR az idei esztendőben több mint 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre. Ebből az új áruházak nyitása mellett a meglévők korszerűsítésére is lehetőség nyílik. A most megnyitott miskolci INTERSPAR áruházunk a legmagasabb színvonalú kiszolgálásra lesz alkalmas. A beruházás értéke meghaladta az 1,7 milliárd forintot. Az áruház 102 munkavállalónk számára garantál biztos munkahelyet" - mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Beruházást tervez a SPAR, nem kivonulást
  Megegyezés született a 2019-es bérekről a SPAR-nál
  Újjászületett a Shopmark INTERSPAR áruháza
  Díjakat nyert a tatabányai INTERSPAR
  Új INTERSPAR épül Tatán
  Két üzletet nyitott újra a SPAR
  Megújul a tatabányai INTERSPAR
  1 milliárd forintból modernizálták a zalaegerszegi INTERSPAR-t
  Megnyílt a 33. INTERSPAR hipermarket Érden
  Új tulajdonoshoz került két INTERSPAR áruház épülete

További hírek ebben a kategóriában

a Romlott az Audi eredménye
2019-07-29 10:28
Rekordszintű első félévet zárt i...
Az amerikai kiskereskedelmi Walm...
Nőtt a Hasbro negyedéves bevétel...
Csökkent a Skoda személyautók el...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...