Hírek
21734 hír az adatbázisban
3 millió forint az Allee-től
Marketinginfo.hu - 2019-02-18 16:35
CSR

Tavaly, decemberben a három hét során csaknem 3 millió forint adomány (2.996.500 Ft) gyűlt össze a Pető Intézet gyermekei számára.

Az Allee Bevásárlóközpont évek óta sikeresen rendezi meg - a már hagyományosnak mondható - karácsonyi jótékonysági akcióját, amely során a látogatókkal közösen gyűjt adományt egy nemes célt szolgáló alapítvány számára. Decemberben három héten keresztül a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány támogatására nyílt lehetőségük a vásárlóknak, akik mindeközben egy óriási hógömbben idézhették fel gyermekkoruk téli mesebeli világát.

A különleges élmény átélése mellett az önkéntes jótékonykodást is fontosnak tartották a látogatók, hiszen a három hét során csaknem 3 millió forint adomány (2.996.500 Ft) gyűlt össze a Pető Intézet gyermekei számára. Az alapítvány a befolyt teljes összeget a fogyatékkal élő gyermekek sportolására, sporteszközök vásárlására, iskolai kirándulások, nyári táborok támogatására, valamint a kisebb gyermekek csoportjainak eszköz- és játékfejlesztésére fogják fordítani.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jótékonykodás az Allee-ban
  A „Normcore – akadálymentes divat” az Allee-ban
  Mesés advent az Allee-ban
  Az Allee Art Gallery-ben kortárs képzőművészek alkotnak
  Da Vinci, Picasso, Dalí művei a kifutón
  Biciklitörténeti-kiállítás az Allee-ban
  Új üzletek nyíltak az Allee-ban
  Az Allee volt a legforgalmasabb pláza

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Marriott A Marriott adományozott
2019-05-09 12:02
Újrahasznosítási forradalom a Vö...
A NaturAqua ismét támogat
1000 hátrányos helyzetű diák kap...
Megvannak a K&H Hearthstone és a...