Hírek
23441 hír az adatbázisban
Mit érdemes tudni a Tokheim kútoszlopokról?
Marketinginfo.hu - 2019-03-25 13:56
Reklám

A benzinkutak egyik kulcseleme a kútoszlop. Az igényes és minőségi kivitelezésű benzinkutak innovatív benzinkúttechnikát építenek ki, aminek elengedhetetlen kelléke a jó minőségű kútoszlop.

A multicore.hu a Tokheim termékeit kínálja, igényeinek leginkább megfelelő kútoszlopot könnyedén választhat:
 
  • Konténerkutakat,
  • Tankoló automatákat különböző kivitelezésben
  • Egyszerűbb kivitelezésű kútoszlopokat


Röviden a Tokheim cégről

A Tokheim cég több évtizede a világ vezető kútoszlop gyártói közé tartozik. Ügyfeleinek már 1901-től magas minőségben szállít benzinkút technológiai megoldásokat, termékeket. A kezdeti benzinvételezési nehézségeket John Tokheim találmánya könnyítette meg, amikor szabadalmaztatta saját üzemanyag-szivattyúját, aminek a segítségével könnyedebb lett a mindennapos tankolás. Ez azért volt fontos, mert az automobilok száma szinte napról napra nőtt, így a vegyesboltok hordókból árult üzemanyagkészletei nem mutatkoztak kielégítőnek.

A Tokheim Manufacturing Company-t alapító John Tokheim számos találmányt védjegyzett (pl.: üzemanyag szintjelző). Ő ébredt először tudatára annak, hogy milyen veszélyes a benzin nem megfelelő tárolása, így külső tárolórendszert kezdett használni.

Tokheim cége világméretűvé fejlődött, és folyamatos újításának köszönhetően számos ügyfél kizárólag csak ettől a cégtől rendeli meg az üzemanyaggal kapcsolatos eszközöket végponttól végpontig.

A Tokheim kútoszlopok

A folyamatosan megújuló, változó piacot követve, a Multicore vásárlóinak igényeit kielégítve forgalmaznak Tokheim csúcskategóriás kútoszlopokat. Ezen oszlopokkal a benzinkutakat üzemeltető partnereik időt, pénzt és nem utolsó sorban energiát spórolnak meg a mindennapi munkájukban.

Kútoszlop kínálatuk igen széles spektrumú skálán mozog. Az egyszerűséget kedvelők éppúgy megtalálják a nekik szánt termékeket, mint a bonyolultnak tűnő innovatív kútoszlopok kedvelői. Több típusú kútoszlopot vásárolhatnak meg egy-, kettő-, illetve többtermékes kivitelben. Üzemanyagok közül használhatjuk benzinre, gázolajra, etanolra, AdBlue-ra, kiadásukat pisztolygáz visszavezetés is elősegíti, de pisztolygáz nélküli kivitelben is megvásárolhatóak a kútoszlopok. A kútoszlopokhoz szükséges alkatrészek forgalmazásával is foglalkoznak.

Először is mérje fel, hogy milyen típusú kútoszlopra lesz szüksége!
 
  • Milyen lesz a benzinkútja forgalma
  • Mennyi üzemanyag típust kíván árulni a benzinkúton


Ezen kérdésekre válaszolva, vagy szükség esetén szakértői segítséget igénybe véve döntheti el, hogy milyen kútoszlop lesz a legmegfelelőbb benzinkút Önnek. A Tokheim kútoszlopokat kiterjedt szervizhálózat segítségével tarthatja karban.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az ORLEN 2024-ben további növekedést vár
  Okos zárbetétek - dobd el a kulcsot te is! (x)

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...