Hírek
23441 hír az adatbázisban
Arcpermetek a The Body Shopban (x)
Marketinginfo.hu - 2019-03-27 17:10
Reklám

Arcpermetet még mindig kevesen használnak ahhoz képest, hogy mennyi jótékony hatása van.

Mi az az arcpermet és hogyan, mikor érdemes használni? Bár egyre többen és egyre tudatosabban ápolják és táplálják bőrüket a nekik megfelelő készítményekkel, arcpermetet még mindig kevesen használnak ahhoz képest, hogy mennyi jótékony hatása van.

Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akik szépségápolási rutinjának még nem része a használata, rövid összefoglalónkból megtudhatod, miért érdemes beszerezni egy neked való arcpermetet!

Miért érdemes használni?

Ahogy neked, úgy a bőrödnek is szüksége van a rendszeres hidratálásra. Mint ahogy mi is hordunk magunknál folyadékot arra az esetre, ha megszomjaznánk, úgy a bőrünk számára is érdemes magunknál tartani valamit, amivel azonnal hidratálni tudjuk. Egyszerű és könnyű módja ennek az arcpermet használata, mivel nem foglal nagy helyet, és minden fajta macera nélkül alkalmazhatjuk. Az ébredés utáni és lefekvés előtti arcápolásnak kiváló kiegészítése lehet az arcpermet, így bőrünk egész nap ugyanúgy ragyoghat.

A The Body Shop öt különböző arcpermete között ráadásul mindenki megtalálhatja azt, amelyik számára tökéletes! Még jobb lehet, ha többet is beszerzünk a különböző fajtákból, mivel ahogy mi, úgy bőrünk is szokott másképp viselkedni, olyankor pedig más ápolást igényel. A The Body Shop kínálatában szerencsére találunk megfelelő arcpermetet, legyen bármilyen állapotban is a bőrünk.

A mandarinos energizáló arcpermet például kifejezetten fáradt bőrre, míg az aloe verát és kókuszvizet tartalmazó kókuszos nyugtató arcpermet inkább érzékeny bőrre való. Találunk még a kollekcióban mentás mattító, rózsás ragyogásfokozó és epres bőrpuhító arcpermetet is.

Hogyan használjuk?

Ahogy az előbbiekben is olvashattad, az arcpermet hasonlóan működik a bőröd számára, mint neked egy pohár víz. Amikor szomjas vagy, iszol egy kicsit, amikor a bőröd szomjas, arcpermetet használsz. Ezt persze nem kell nagyon szigorúan venni, hiszen nem is tudhatjuk pontosan, bőrünknek mikor mennyi hidratálásra lenne szüksége, de érdemes naponta legalább egyszer fújni egyet-kettőt az arcpermetből, hogy arcod újra ragyogjon.

Hogy mikor, az csak rajtad múlik, de ha érzed, hogy kicsit fáradtabb, megviseltebb akár a bőröd, akár te magad, ez biztosan segíteni fog! Nagy előnye, hogy nyugodtan alkalmazhatod kisminkelt bőrre is, nem kell félni attól, hogy esetleg elkenődik a szemfesték.

Mit tartalmaz az arcpermet?

A The Body Shop arcpermetei 100% vegán formulával készültek, így tényleg bárki használhatja őket. Az 5 különböző készítmény mind-mind különböző problémán segít, összetevőik is e szerint vannak válogatva. A mandarinos arcpermet koffein tartalmának köszönhetően felélénkíti, a kókuszvizes pedig megnyugtatja a bőrt. A mentás a zsíros bőr mattításában, az epres a puhításban, a rózsás pedig a ragyogásban segít.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Titkok a korrektor használatával kapcsolatban (x)
  A GVH 5 millió forintra bírságolta Rubint Réka cégét
  Korrekt volt a The Body Shop forgalmazója
  Az Árkádban nyit új üzletet a The Body Shop
  Megnyílt a második The Body Shop üzlet
  Márkanagykövetet nevezett ki a The Body Shop
  Fákat véd a The Body Shop
  Megnyitott a pesti The Body Shop
  The Body Shop üzlet nyílik Budapesten
  Romlott a Body Shop megítélése

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...