Hírek
23441 hír az adatbázisban
Debütáltak a FUZETEA új ízei
Marketinginfo.hu - 2019-04-26 11:56
Reklám

Két új variánssal érkezett a FUZETEA: tavasztól itt az oolong ice tea szőlő-licsi, valamint a green ice tea gránátalma-aszai is, a teamesterek ajánlásával.

Profi teamesterek dolgozták ki az új ízvilágokat, amelyek a FUZETEA palackjaiban mostantól országszerte kaphatók: megjött az oolong jegestea szőlő-licsi, valamint a zöld jegestea gránátalma-aszai variáns, és mindkét terméket a világon először Magyarországon lehet először megkóstolni. Denis Shumakov teamester mutatja, hogyan:

"Ehhez kezdhetsz egy nagyon egyszerű feladattal is. Vegyél többféle teát egy üzletben, forrázd le őket egyszerre és a teakóstolód során próbálgasd őket végig, törekedve arra, hogy emlékezetedbe vésd, vagy lejegyzeteld azokat a tulajdonságaikat, amelyekben különböznek egymástól. Igazán könnyű, mégis, hidd el, csak pár kóstolással már vakon is meg tudod különböztetni az egyik teát a másiktól, és még jellemezni is fogod tudni őket. Ez tényleg nagyon inspiráló" - mondta Denis Shumakov, a FUZETEA teamestere.

A különleges kombinációkat megálmodó teaszakértő szerint a március közepétől hazánkba érkező FUZETEA variánsok valódi ízkalandot ígérnek. "Azt hiszem, még senki nem próbálta ki ezeket a keverékeket. A FUZETEA oolong jegestea szőlő-licsi, valamint a zöld jegestea gránátalma-aszai leginkább azoknak az embereknek a tetszését fogják elnyerni, akik szeretnek állandóan új ízeket felfedezni és az ízekkel kommunikálni" - tette hozzá Denis Shumakov.

A FUZETEA márka már az év terméke díjasa: fogyasztói döntések alapján a 2018. év eleji bevezetését követően idén megkapta az Év Terméke díjat jegestea kategóriában.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Debütált a FUZETEA

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...