Hírek
23441 hír az adatbázisban
Kanapé két személyre (x)
Marketinginfo.hu - 2019-04-26 17:44
Reklám

Mint mindent, többféleképpen értelmezhetjük a kétszemélyes, ágyneműtartós kanapé kérdéskörét is.

Hiszen egyik variációként felmerül a kérdés, hogy hogyan értendő az, hogy a kanapé kétszemélyes? Nyitott vagy csukott állapotban? Vagyis ha csukott állapotban kétszemélyes, akkor vajon az mennyire kényelmes kinyitva és megágyazva, már ha rendelkezik ágyneműtartóval és nyitható. Minden valószínűség szerint nem tartozik a TOP 5-be az a fajta kanapé.

A másik variáció, hogy kinyitva 2 személyes, ami általában minimum 140, de jobb esetben 160 centiméteres szélességgel bír. Arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben van igazán jelentősége az ágyneműtartónak, mivel legalább 2 főnek elegendő ágyneműt kell hatékonyan belepakolnunk.

Attól függően, hogy mire szeretnénk használni a kanapét, minden esetben érdemes előzetesen átgondolni, hogy vendégágyként fog-e funkcionálni a későbbiekben, vagy pedig mindennapos használattal kell számoljunk. Ha ez a kanapé csak egy kiegészítő megoldás a mindennapokhoz, tehát nem feltétlenül aludna rajta rendszeresen valaki, akkor remek megoldás lehet egy sima kihúzhatós variáció is. Ez azért fontos, mert mindennapos használatra nem ez a legegészségesebb választás, de időnként tökéletesen megfelel.

Ha olyan kanapét keresünk, amin minden este összebújnánk a párunkkal, akkor érdemesebb a kinyitható kanapékat választani. Ebben az esetben a leglényegesebb, hogy pihentetően és kényelmesen tudjunk aludni, amihez az esetek jelentős részében vagy franciaágy, vagy pedig egy kinyitható kanapé szükséges. Erről a típusról azt kell tudni, hogy az ülőfelület előre húzásával tárul elénk az ágyneműtartó, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy 2 ember ágyneműje beleférjen. A háttámla előredöntésével el is készül a 2 személyes ágyneműtartós kanapénk.

Egy kinyitható kanapé az esetek jelentős részében nem rendelkezik karfával, mivel meglehetősen nehezebbé tenné a kinyitás mozdulatsorát, ami alapjáraton nem bonyolult. Ha pedig mégis van, akkor az pont fejhez, vagy a lábakhoz esik, így éjszaka kellemetlen meglepetés érhet, mikor belerúgunk.

Ahogy már említettük, egy kényelmesebb, 2 személyes kanapé 140 x 200 centimétertől kezdődik, de nem ritka a 180 x 200-as sem, ugyanúgy, ahogy igény esetén gyártanak 200 x 200-as méretet is.

Minden valamirevaló webáruház rendelkezik házhozszállítással, de nem mindenkinél található meg az összeszerelési szolgáltatás is. A nonstopbutor.hu esetében pedig a kettőt egyszerre rendelhetjük meg, aminek az az eredménye, hogy szakemberek szerelik össze a leendő fekhelyünket. Ezzel elkerülhető a felesleges bosszankodás, és az is, hogy ha nem sikerül szakszerűen összerakni, azzal ugrott a 24 hónap garancia.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Gyerekszobába kreatív és praktikus megoldás a falmatrica (x)
  Válasszuk ki a nappalink központi részét úgy, mint egy profi! (x)
  Milyen kerti kanapét érdemes választani a teraszra? (x)
  A világ legmenőbb ágyneműi - miért mondanál le róluk felnőttként? (x)
  Kanapéárak a realitás talaján (x)
  Válasszon tartós szivacsos franciaágyat a Jakubi.hu-tól (x)
  Újrahasznosított reklámponyvából készült bútorok
  Kétszámjegyű növekedésre számít az RS Bútoráruház
  Az e-kereskedelem felborítja az ipari disztribúció rendszerét
  Elkészültek a jövő strandbútorainak tervei
  Bútoradomány az Avontól
  A "jövő strandbútorai" a PLÁZSON
  Új generációs utcabútorok Manchesterben
  Rápörgött az internet népe a magyar dizájnbútorra

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...