Hírek
23441 hír az adatbázisban
Mit hordjanak a New England Patriots rajongók? (x)
Marketinginfo.hu - 2019-05-23 12:06
Reklám

Az amerikai foci szerelmese vagy? Igazi Pats rajongó? Mindent tudsz a Patriotsról, vagy csupán azt hiszed, hogy mindent tudsz? Esetleg most találtál rá az amerikai focira, s tágítanád a tudásodat?

Olvass tovább, hogy mindent megtudhass a csapatról, a legnagyobb rajongókat pedig egy kihagyhatatlan ajánlattal várja!

Az alapvető tudnivalók

A New England Patriots egy Massachusetts-ből származó csapat, amit 1970-ben kereszteltek a ,,Pats"-re. Hogy mi volt akkor az eredeti nevük? Boston Patriots-ként kezdték pályafutásukat, nevüket pedig azért kellett megváltoztatni, mert a csapat Foxborough-ba tette át székhelyét, ahonnan azóta el se mozdultak.

Eddigi pályafutásuk alatt kétszer sikerült bejutniuk a Super Bowl döntőjébe, sajnálatos módon azonban az első helyet egyik esetben sem tudták elnyerni. Nem maradtak azonban mindig le a győzelemről! A 2000-2005 közötti időszakban összesen három Super Bowl győzelmet szereztek meg maguknak, ezt az időszakot emlegetik a legsikeresebbnek.

Újra a dobogón

2019 szerencsés év a Patsnek, és talán egy új győzelmi időszak kezdete lehet, hiszen a legutóbbi Super Bowl győzelmét is zsebre vágta a csapat, ezzel együtt összesen nyolc győzelmet tudhat magáénak. Hogy kit taszítottak a dobogó második fokára az utolsó győzelmükkor? A Los Angeles Rams csapata lett földbe döngölve 13-3-mal.
Nem csak a csapat szerzett azonban hírnevet magának idén! Tom Brady, a csapat irányítója hatodik bajnoki címét harcolta ki magának egyedülálló módon az NFL-ben.

A legendássá vált színek

Madarat tolláról, rajongót arcfestéséről! Na meg a mezéről! Itthon a lila-fehér és a zöld-fehér a két színkombináció, amelyről könnyedén fel lehet ismerni az Újpest és a Ferencváros szurkolókat. Na és vajon a Pats rajongókat honnan lehet felismerni? A piros-kék-fehér összeállításukról!

Na és aki New England Patriots szurkolói mezt húz?

Az igazán nagy rajongók bizony szurkolói mezben izgulják végig kedvenc csapatuk meccseit! Ez persze a legnagyobb Pats szurkolóknak nyilvánvalóan nem jelent újdonságot.

Végül íme az ajánlat, mellyel nem csupán a sorban állással járó fejfájást felejtheted el, de a szurkolói öltözet minden darabját be is szerezheted! Nézz be a wccshop.hu weboldalra, és szerezz be mindent, amire szükséged lehet szurkolás közben!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A magyar nők fele focirajongó
  Euronics foci-vb kutatás
  Az idei focivébé idején is tarolhatnak az LCD-tévék
  Sikeresen zárult a VISA Pénzügyi Foci verseny
  Őrületes foci a Pepsivel
  A Liverpool női focicsapat szponzor lett az Avon
  A Snickers focis kampánya
  Prologis: focival a fenntarthatóságért

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...