Hírek
23441 hír az adatbázisban
A Café Reklám Zrt. megalapította a Café Kötelék Alapítványt
Marketinginfo.hu - 2019-05-27 13:07
Reklám

A Café Kötelék Alapítvány díjat alapított Mérey Andrea emlékére, aki tizenegy évig dolgozott a Caféban.

Az alapítvány létrehozását egy szomorú esemény indította el. Ügyfélkapcsolati igazgatójuk, Mérey Andrea tavalyi halála után határozták el a Café Csoport vállalatai (Café Reklám, Café Communications, Café PR, Café_CAN International, Be Social, Good Option PR), hogy segítenek mindazokon, akik a Café közösségéhez tartoznak. A Café Kötelék Alapítvány jelenlegi vagy egykori Cafés munkatársaknak ill. családjuknak nyújt lelki, anyagi vagy fizikai támogatást.

"A közös cél számos volt Cafést is megmozgatott. A munka egy jótékonysági karácsonyi vásárral indult, és az ebből befolyt pénzösszeg az alapítvány kasszájába került. Sokan küldtek egyéni pénzadományokat is, valamint rengeteg felajánlást kaptunk önkéntes munkára is. Az elmúlt időszakban három család életében történt olyan tragédia, ami miatt szükség volt az alapítvány támogatására - mondta Nagy Tamás, az alapítvány kuratóriumának elnöke.

Először adták át a Mérey Andrea - díjat

A Café Kötelék Alapítvány díjat alapított Mérey Andrea emlékére, aki tizenegy évig dolgozott a Caféban. Olyan ember volt, akire a munkatársai, kollégái, barátai felnézhettek, és tisztelhették tudása, szorgalma, emberekhez való hozzáállása miatt. Annak érdekében, hogy életszemléletét, közösségi értékrendjét megőrizze, az alapítvány minden évben Andrea napon, azaz április 18-án a Mérey Andrea- díjjal jutalmazza azokat a kollégákat, akik az adott évben a legtöbbet tették a Caféért.
Idén első alkalommal adták ezt a kitüntetést két kiváló kollégának. A díjat Domán Krisztina kapta, míg a különdíjat Gerzsenyi Bettikának ítélte oda az alapítvány kuratóriuma.

A Café Kötelék Alapítvány a "legközösebb" kezdeményezése az ügynökségünknek. Mindenkit érint, aki a közösségünkhöz tartozik vagy valaha tartozott, ezért kiemelkedően fontos nekünk - mondta Szarvas László, a Café Reklám Zrt. vezérigazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új társ-kreatív-igazgató a Café Communications-nél
  Új operatív vezető a Cafénál
  A Cafésok lettek a legjobbak az idei Young Drummers-en
  A PlayIT a Café-vel együttműködik
  Head of Artot igazolt a Café
  Régiós céget alapított a Café Communications
  Lyoness-megbízás a Café Reklámnak
  MVM: arculati megújulásra készül

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...