Hírek
23448 hír az adatbázisban
Zöld oázis a Balaton Sound-on
Marketinginfo.hu - 2019-07-05 10:36
Outdoor/indoor

A Balaton Sound-on kialakított E.ON Oázisban zöld környezetben, igazi feltöltődést kínálva, napenergiával üzemeltetett telefontöltőkkel várják a fesztiválozókat.

Az Android és iOS platformon is elérhető Go.ON applikációval a fesztiválozók idén már nem csak a lépésszámaikat válthatják izgalmas ajándékra, hanem egy új AR technológiával működő fejlesztéssel, játékos kincskeresésben vehetnek részt, megkeresve a Balaton Sound területén elrejtett zöld, környezetvédő fesztiválozási ötleteket. Ezek gyűjtésével hasznos ajándékokat nyerhetnek az energia- és környezettudatosság, valamint a pozitív fesztiválhangulat jegyében.

"A fiatalok nagyon nyitottak arra, hogy a szórakozás, a zenei és közösségi programok, a bulizás mellett is odafigyeljenek a környezetükre, felelősen cselekedjenek és saját vállalásokat tegyenek egy élhető, zöld holnapért. Applikációnk erre inspirálja őket még jobban: az augmented reality technológiát is segítségül hívtuk, egy izgalmas játékon keresztül lehet megtalálni az elrejtett tippeket, amelyekkel fenntarthatóbbá válhat a fesztiválélmény. A legújabb technológiával megjelenő játék izgalmas élményt jelenthet a koncertek mellett" - mondta Károlyi Zsuzsanna, az E.ON marketing és kommunikációs vezetője.

A balatoni programok sorához tartozik a Balatoni Gasztrotérkép projekt, amelynek idén főtámogatója az E.ON. Egy okostelefonos alkalmazás segítségével fantasztikus gasztroélményeket fedezhetnek fel a tóhoz látogató vendégek: a streetfood-tól a fine dining-ig, a cukrászdáktól a borászatokig sokféle ajánlat megtalálható a környéken, és minden a látogatóknak szóló élményekről szól. Az E.ON egy másik népszerű, színvonalas balatoni kulturális esemény, a Paloznaki Jazz Piknik támogató partnere is ebben az évben. A programokhoz kapcsolódva az E.ON Facebook illetve Instagram oldalainak követői a "kulisszák titkaiba" is bepillanthatnak majd egy felejthetetlen nyár képeit lapozgatva.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Siófok, Balatonlelle és Zamárdi a legnépszerűbb balatoni település
  Tíz év után újra a Heineken a Balaton Sound névadója
  Karácsonyi meglepetés a Városligetben
  Első digitális, zöld iránytűje az E.ON támogatásával
  Nekem a Balaton… (x)
  Igazi \'zöld\' kemping a Szigeten
  Dreher lesz a Balaton Sound söre
  Még biztonságosabb a Balaton Sound
  ALDI és az E.ON együttműködése
  Az ELTE és az E.ON a szabadtéri laboratóriumban
  4 343 fészektartóval várja az E.ON a gólyákat
  Önkéntesek jelentkezése a Balaton Sound Safety First csapatába
  Új E.ON e-töltőállomások Székesfehérváron
  Együttműködik az Audi Hungaria és az E.ON

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej