Hírek
23448 hír az adatbázisban
A Coca-Cola karácsonyi karavánja a nyári fesztiválokon
Marketinginfo.hu - 2019-07-05 13:59
Outdoor/indoor

Hóesés, Jingle Bells, fényfüzérek, rénszarvasszán - a Coca-Cola elhozza a telet az idei nyári fesztiválszezonba.

A Coca-Cola karácsonyi karavánja a Telekom VOLT Fesztiválon már volt, a Balaton Soundon és a Szigeten várja a látogatókat, forma- és szezonbontó jelenlétével. A fentieken túl többek közt speciális jeges Colával és chill zónával - és az éppen nyaraló Mikulással és manóival!

A Coca-Cola karácsonyi kamionja a három legnagyobb nyári fesztiválon - a Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban, a Balaton Soundon Zamárdiban és a Szigeten Budapesten - is leparkol majd. A hóesés közepette a karavánhoz látogatókat a Télapó és manói nyári öltözékben, kezükben szelfibottal és természetesen ajándékokkal várják.

A Mikulással szelfizők "Be Santa!" feliratú mikulássapkát, egy különleges technikával lehűtött, jeges Coca-Colát és egy jócselekedetre felszólító cédulát kapnak. Utóbbin olyan kérésekkel, mint "Engedj magad elé valakit a sorban!" vagy "Oszd meg az esernyőd a melletted állóval!". A cél, hogy a bulihangulat közepette se sikkadjon el a segítőkészség, az odafigyelés egymásra; és hogy a jótettek, a törődés, az együttlét öröme ne csak karácsonykor kerüljön előtérbe.

Akinek pedig egy nyári mikulásos szelfi nem elég, egy havas háztető hatalmas kéményéből előmászva, vagy éppen egy rénszarvasszánnal is fotózkodhat. A kamionnál pedig ünnepi hangulatú chill zone is várja a megfáradt fesztiválozókat, akik kényelmes párnákon elheveredve, karácsonyi dallamokkal pihenhetnek rá a következő koncertre.

Az üdítőitalmárka már évek óta jelen van a legnagyobb nyári zenei rendezvényeken különféle módokon; de az idei kitelepülésekkel újszerű, különleges élményt szeretne nyújtani - az mindenesetre biztos, hogy ebben az évben a Coca-Cola kíván elsőként boldog karácsonyt a fesztiválozóknak.

Aki pedig szeretne belépőjegyet nyerni a fent említett eseményekre vagy akár a B.my.Lake-re és a STRAND Fesztiválra, annak csak Coca-Cola palackok kupakjaiban található kódokat kell feltöltenie az esélyhez.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Coca-Cola ünnepi kampánya
  A Coca-Cola új, limitált kiadású Creations íz
  A Coca-Cola új kreatív platformja
  Országos kampánnyal segíti a Coca-Cola
  Segítség a járvány alatt a Coca-Cola-tól
  Japánban a Coca Cola otthoni testmozgásra ösztönöz
  Karácsonyi képeslap a céges image építésének szolgálatában (x)
  #loveislove - a Coca-Cola a Szigeten
  Cukrozott és márkás kólára bukik a magyar
  Nyári sláger a Coca-Colától
  Több nagymárka is csatlakozott a Magyar Marketing Szövetséghez
  Megérkezett a Coca-Cola Energy
  Hősnőké a jövő! nőnapi kampány
  Cappy új ízekben és új köntösben
  Coca-Cola x Highlights of Hungary
  Odett és Marsalkó Dávid új klipje Coca-Cola-val Valentin-napra
  Coca-Cola x Highlights of Hungary

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej