Hírek
23446 hír az adatbázisban
Ajándéktárgyak Paris Saint-Germain fanatikusoknak
Marketinginfo.hu - 2019-07-26 12:40
Reklám

A Paris Saint-Germain szurkolói számára nagyjából hét évvel ezelőtt köszöntött be az aranykor.

A csapat azóta számolatlanul gyűjti a trófeákat a hazai porondon, és mindig csak egy kis lépés választja el attól, hogy Európában is a csúcsra érjen.

A sikerek, valamint Neymar és Mbappé érkezésével a PSG drukkerek száma is jelentősen megnövekedett hazánkban. Hétről hétre sokan követik szemmel a csapat teljesítményét, és szorítanak azért, hogy a kékek attraktív futballt játszva sorra gyűjtsék a győzelmeket.

Egy igazi fanatikus persze igyekszik minél több kiegészítőt begyűjteni a kedvenc csapatáról. Rövid bejegyzésünkben mutatós ajándéktárgyakat gyűjtöttünk össze Paris Saint-Germain szimpatizánsoknak.

Utazások elmaradhatatlan kelléke

Hűséges szurkolóként sokan igyekeznek akkor is gondolni kedvenc csapatra, amikor elutaznak akár belföldre, akár külföldre. Mi lenne például, ha a következő utad alkalmával neked sem egy snassz bőröndbe kellene pakolni, hanem egy valóban egyedi darabba?

Amikor a PSG utazótáskával fogsz útra kelni, akkor lépten nyomon elismerő pillantásokkal fogsz találkozni. Nemcsak a szívednek lesz majd rendkívül kedves, de közben a dolgaid elpakolásához is praktikus eszközként szolgál majd.

A dupla cipzáros fő tároló részbe ugyanis rengeteg holmit be tudsz majd tenni, míg a cipzáros oldalzseb könnyű hozzáférést biztosít majd a kisebb kiegészítőkhöz. A menet közbeni kényelmes viseletet egyrészt az állítható vállpánt, másrészt a kétoldali fogantyú támogatja majd.

Paris Saint-Germain labda

A foci legfontosabb kelléke a labda, ez jelenti a játék valódi lelkét. Persze az igazi futball ínyencek számára az sem mindegy, hogy milyen játékszerrel űzik a legszebb sportot.

Egy Paris Saint-Germain labda minden megmozdulásodnál emlékeztetni fog arra, hogy a PSG drukkereként Te a stílusos, látványos támadó focit szereted. Ez jobb teljesítményre sarkall majd, és a szerzett hatalmas gólok után még nagyobb örömöt is fogsz érezni.

Neymar Jr. ajándéktárgyak

Léteznek átlagos, illetve tehetséges játékosok, és vannak a zsenik. Neymar vitán felül a harmadik kategóriába tartozik. Ahogyan a labdához ér, ahogy sosem lehet tudni, milyen váratlan húzásra készül, az egyszerűen leírhatatlan.

Nem is csoda, hogy a Párizsba való érkezését követően teljesen új éra kezdődött a francia fővárosban. Attól a naptól kezdve minden csapat komolyabban veszi a PSG erejét, elkezdtek komolyabban tartani tőlük a legnagyobb európai gigászok is.

Ha Te is a rajongói közé tartozol, akkor most szert tehetsz egy Neymar bögrére vagy figurára is. A brazil gólvágó így veled lehet akár az éjjeli szekrényen, akár a reggeli kávézások vagy teázások alkalmával is.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mire vágyik a férfi? Azt nem tudjuk, de adunk néhány ajándékozási tippet! (x)
  Ajándék nőknek: rugaszkodj el a sablonoktól! (x)
  Mit ajándékozzunk férfiaknak?

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...