Hírek
23465 hír az adatbázisban
A Deichmann idén is ott lesz a Sziget fesztiválon
MTI + Marketinginfo.hu - 2019-07-29 09:08
Promóció

Magyarország legnagyobb cipőkereskedelmi hálózata egy kétszintes pop-up store-ral várja a fesztiválozókat.

A Deichmann egy olyan pop-up üzletet telepít ki a Szigetre, amelynek kínálatában a fesztiválozók kényelmét szolgáló, praktikus darabok kapnak helyet. Így például a napközbeni aktivitásokhoz papucsokat, az esti koncertekhez tornacipőket tudnak beszerezni, de az esetleges esős időre gondolva gumicsizma is lesz az üzletben, a
gyerekkel érkezők pedig gyerek tornacipőkből is válogathatnak. A vásárlásért cserébe pedig hűsítő jégkásával kedveskedik a cipőkereskedelmi hálózat. Ráadásul minden cipőhöz jár egy fesztiválos gym bag, szalmakalap vagy napszemüveg is.

A felnőtt és a gyermek érdeklődők a lábbeliket a saját maguk ízlésére szabhatják különböző eszközökkel (filcek, festékszórók, flitterek, stencil minták közül válogathatnak), amelyek használatában hostessek állnak majd segítségükre.

A sneaker-rajongóknak nem mindennapi meglepetéssel készül a Deichmann: augusztus 10-től augusztus 13-ig 13:00 és 19:00 óra között az ország egyetlen nemzetközileg is elismert custom sneaker alkotója, Kiss Csaba, azaz Dent Kicks Custom varázsolja egyedivé a fesztiválozók cipőit. Csaba 6 éve robbant be a sneakerek világába és azóta már nemzetközi karriert futott be custom sneakerek, azaz az
egyedi készítésű sneakerek piacán. Mivel főleg külföldi megrendelőknek dolgozik, így még izgalmasabb lehetőség, hogy a Deichmann standjánál ő áll majd a festékszóró mögött.

"Szeretem a kreatív dolgokat, ezért nagyon várom, hogy milyen ötletekkel jönnek
majd a fesztiválozók. Természetesen azoknak sem kell izgulniuk, akik nem konkrét elképzeléssel jönnek, nekik készülök néhány fesztivál hangulatú és a '90-es éveket idéző mintával" - árulta el a kitelepülés kapcsán Dent Kicks Custom, aki azt javasolja, hogy ha tehetik, fehér cipőt válasszanak a látogatók a festésre.

(OTS)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Így érdemes nyári cipőt választani (x)
  Nemzetközi díj a Sziget fesztivál fenntarthatósági törekvéseinek
  Rita Ora a DEICHMANN új nagykövete
  Ellie Goulding folytatja együttműködését a DEICHMANN-nal
  Elismerést kapott a DEICHMANN
  A DEICHMANN CIPŐ 2016-ban is növelte forgalmát
  DEICHMANN az Ellie Gouldinggal
  Ellie Goulding cipőkollekciót mutat be a Deichmann
  Deichmann: 7,6% növekedés és változatos online bővülés
  Házhoz is szállít már a Deichmann

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...