Hírek
22370 hír az adatbázisban
Sarokcsiszolóval használható gyémánt lyukfúró
Marketinginfo.hu - 2019-08-26 14:31
PR

Azok a gyémánt lyukfúrók, amelyek sarokcsiszolóhoz használatosak, nagy segítséget jelentenek a nehezen megmunkálható anyagok kapcsán.

Precíz, illetve pontos fúrást tesznek lehetővé, ami stabil alapot jelent a minőségi munkavégzéshez.

Természetesen eltérő kialakítással, illetve eltérő méretben lehet őket megvásárolni. Azt, hogy épp melyikre van pont szükségünk, érdemes mindig az adott körülményekhez igazítani. A www.sigma-csempevago.hu webáruház kínálatában meglehetősen sokféle megoldást találhatunk meg, amelyek képesek lefedni a változatos szükségleteket.

Rövid bejegyzésünkben tehát sarokcsiszolóval használható gyémánt lyukfúrókat ajánlunk az olvasó figyelmébe. A segítségükkel tehát elkerülhetővé válik a repedésveszély, így kizárólag megfelelő minőségű és kitöredezéstől mentes furatokat lehet kivitezelni olyan nehéz körülmények között is, ahol más fúróval nem lehetséges ez.

Száraz és vizes fúrásra is alkalmazható SKT gyémántfúró

Univerzális eszközként képesek funkcionálni, elvégre egyaránt alkalmasak a száraz, illetve a nedves használatra is. Tetszés szerint lehet alkalmazni sarokcsiszolóra vagy akár fúrógépre is. Akár a hűtés nélküli vagy a hűtéses körkivágások kapcsán is képesek jó szolgálatot tenni. Ezzel kapcsolatban fontos információ, hogy a hűtéses módozat alkalmazásával az eszköz élettartamát meg lehet hosszabbítani.

Leginkább a kereskedelemben kapható keményebb anyagok, a különféle greslapok, valamint az egyéb burkolólapok hatékony megmunkálásához érdemes őket használni. Többféle méretben is meg lehet őket vásárolni tetszés, illetve az igények szerint.

Kitámasztó a gyémánt lyukfúróhoz

Ez a munkaeszköz egy praktikus tapadókorong segítségével csatlakoztatható a megmunkálni kívánt burkolólaphoz. A legnagyobb haszna abban rejlik, hogy a fúrás ideje alatt segít megvezetni magát a gyémántfúrót.

Ennek köszönhetően pedig még inkább elősegíti az esztétikus és precíz végeredményt, hiszen a segítségével minimalizálható a tévesztésből fakadó kockázat.

Dedra gyémántfúró

Amennyiben az általunk fúrni kívánt burkolólapok anyaga a szokásosnál keményebb, esetleg porcelán vagy gránit, abban az esetben speciális lyukfúró használata a javasolt. A hagyományos, normál anyagokhoz tervezett változatokkal ugyanis nagy eséllyel nem járnánk sikerrel.

A sigma-csempevago.hu-nál kapható Dedra termékek palettáján azonban meg tudjuk találni azokat a gyémántfúrókat is, amelyek meg tudnak felelni ezeknek az extrém követelményeknek. Ezekkel a munkaeszközökkel tehát akkor sem kell komolyabb nehézségektől tartanunk, ha a szokásosnál keményebb lapokat kell megmunkálni.

Mindezt ráadásul úgy, hogy a pontos és repedezéstől mentes kivitelezés sem fog csorbát szenvedni.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Pergetőzsinórok a ragadozó halas...
Hasznos tippek a vezetéssel szem...
Tippek - Hogyan tartsuk melegen ...
Az autó feketedoboza, menetrögzí...