Hírek
23465 hír az adatbázisban
Az igazán különleges ajándék (x)
Marketinginfo.hu - 2019-08-26 17:51
Reklám

Mai cikkünkben bemutatunk néhány egyedi és igazán különleges ajándékot, amivel garantáltan a miénk kerül a középpontba, ha szülinapról vagy évfordulóról van szó.

Egyedi ajándékok

Egy születésnap sokaknak okoz fejtörést, hiszen minden évben eljön, és nem árt, ha nem ugyanolyan dolgot ajándékozunk. Mivel az emberi kreativitás is véges (tisztelet a kivételnek), így csokorba szedtünk néhány hasznos ötletet, hogy legyen mihez nyúlni.

Fényképes ajándéktárgyak

A fényképes ajándékok mindig nyerők. Hiszen személyesek, kifejezetten egy adott személynek készülnek, nincs belőlük ezer másik, így tuti nem jön szembe az utcán. Éppen ezért a fényképes bögre, póló, kisgyerekeknek fényképes iskolaszett rendkívül nagy örömet tud okozni.

Ugyanilyen különleges lehet egy egyedi fényképes telefontok készítése is, hiszen ugyanaz jellemző rá, mint a fentiekre, azaz biztosan nem lesz belőle még egy. Továbbá hatékonyan óvja meg a készüléket a különböző külső hatásoktól.

Szülinapi újság

Egy igazi csemege, ami kifejezetten azoknak szól, akik tudják értékelni az idő múlását. A szülinapi újság egy remek lehetőség arra, hogy az ünnepelt megismerje a születésének a napján megjelent sajtóból a nap eseményeit. Egy ilyen érdekes ajándéknak mindenki örül, főleg akkor, ha nem a második X-ről van szó. Az újság igazi különlegessége, hogy címlapon hozza le a szenzációs hírt, azaz, hogy megszületett az ünnepelt. Az ehhez szükséges szöveget nekünk kell megírni, bár hatékony segítséget nyújtanak hozzá az oldalon található sablonok. A cikkhez természetesen illeszthetünk egy fényképet az ünnepeltről, ami lehetőleg kisbabaként ábrázolja őt. Ha ez nem áll a rendelkezésünkre, akkor egy választott, kedves grafikát csatolnak a hírhez.

Az újság azért is különleges, mert többféle kiszerelésben is elérhető, így választhatunk 12, illetve 16 oldalas változat között, valamint bőrkötés, merített henger, merített mappa, sőt korabeli kávéházi lapozó közül is.

Az újság elkészítése során természetesen csak olyan anyagot tudnak felhasználni, ami nyomtatásban megjelent az adott napon. Ez főleg azért fontos, mert előfordulhat olyan időszak, amikor nem volt aktív újságnyomtatás, mint például háborúk, forradalmak idején, sőt bizonyos időkben vasárnap és hétfőn sem, így kevés elérhető újság maradt fenn. Ilyenkor a környező napok híreiből válogatják ki az odavalókat.

Elmondható, hogy az újság általában a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó, stb. egyes cikkeiből áll. Igény esetén már választható bele olyan cikk, amit az '51-es évektől színesben nyomtattak, mint amilyen a korabeli Nők Lapja is.

További információkért keresse a Szülinapi Újság munkatársait elérhetőségeiken!

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Innovatív ajándékötlet férfiak részére (x)
  Neked is fejtörést okoz a következő házassági évfordulóra szánt ajándék? (x)
  Mire vágyik a férfi? Azt nem tudjuk, de adunk néhány ajándékozási tippet! (x)
  Ajándék nőknek: rugaszkodj el a sablonoktól! (x)
  Mire figyeljünk ajándékozáskor?
  Mit ajándékozzunk férfiaknak?
  Szülinapi kiszerelés a Coca-Colától

További hírek ebben a kategóriában

Közönségdíjas lett a Lidl karács...
A reklámadó hatásai az iparág dö...
A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...