Hírek
23447 hír az adatbázisban
Hogyan duplázhatod vagy akár triplázhatod meg céged ügyfélkörét?
Marketinginfo.hu - 2019-08-26 18:39
Promóció

Az ügyfélkör bővítése, új ügyfelek szerzése minden cég vezetőjének fontos. Rengeteg módon lehet hirdetni egy vállalkozást, persze vannak a tömegek által kedveltebb és kevésbé kedvelt öltletek.

Egy biztos. Mindenki szeret ajándékot kapni. Ha pedig az előbbi kijelentést vesszük alapul, akkor egy kreatív dizájnnal ellátott ajándék, amely a mindennapok során is használható, biztosan mindenki tetszését elnyeri.

Ha olyan ötletet keresel, ami egyszere lopja be magát a közönség szívébe és szerez ezzel egyidőben új rangongókat, akkor ne hagyd ki cikkünket!

A papírtáskák különlegessége

Hogyan lehet néhány papírdarab a legsikeresebb promózásra alkalmas termékek egyike? Egyszerűen: mindenki szereti a hasznos, többször felhasználható ajándékokat. Annyira, hogy észre sem veszik, hogy a kézben tartott tárgy egyébként ingyen hirdetést jelent a cégnek, aki gyártotta. Hogyan lesz egy ajándék ingyenreklám? Úgy, hogy ezeket a táskákat egy mindennapi bevásárlás során magukkal tudják vinni az emberek, ameddig pedig hazajutnak, a táskát rengetegen szemügyre vehetik majd a közlekedési eszközökön, utcákon.

A papírtáskákba rengeteg minden belefér, ráadásul minél masszívabb, annál inkább fogják kedvelni az ügyfelek is. A piskóta, zsinóros és szatén fülek lehetőséget teremtenek arra, hogy bármilyen alkalomra készíthessünk az ügyfeleknek papírtáskát.

A piskóta és zsinórós papírtáskák az év bármely szakaszában kioszthatóak az ügyfelek között. A szatén szalaggal ellátott darabok ezzel szemben az ünnepi időszakok sztárjai. Ha a táskába elrejtünk néhány további terméket is, amelyek természetesen cégünk logójával vannak ellátva, és legalább annyira hasznosak, mint a tárolójuk, a siker garantált.

Nem mindegy azonban, hogy milyen külsőt kapnak!

Lehetnek akármilyen hasznosak az ajándékok, lehet bármilyen füle, ha a táskát díszítő minták és feliratok nem nyerik el az ügyfelek tetszését. Ahhoz, hogy a táskák elnyerjék az ügyfelek tetszését, szükség van egy tökéletes külsőre. A táskák felületén szlogen, logó, de akár néhány mondat is elhelyezhető.

A PromoPrint.hu csapata nagyon szívesen segít megtervezni a táskák teljes külsejét, a legyártásuk pedig legfeljebb két hetet vesz majd igénybe, a 200 különböző méret között felár nélkül válogathatsz.

Hol érdemes az elkészült termékeket az ügyfeleknek adni?

Érdemes néhány apró ajándékot tenni az elkészült papírtáskákba, majd egy rendezvény keretein belül kiosztani őket az ügyfelek között. Egy ilyen esemény könnyedén segíthet a jobb kapcsolat kiépítésében, miközben azzal a boldog tudattal aludhatunk el a nap végén, hogy cégünk rengeteg családnak okozott örömteli pillanatokat.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A vállalkozások csaknem 80 százaléka vett igénybe külső finanszírozási forrást
  Több pénzünk jutott az ünnepekre
  Kutatás: nőtt az ünnepi költségvetés 2016-ban

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
A Deichmann idén is ott lesz a S...