Hírek
23465 hír az adatbázisban
Hagyd az unalmas tokokat!
Marketinginfo.hu - 2019-10-18 13:02
Reklám

Tudtad, hogy egy telefontokon igazán sok múlhat? Na és azt, hogy könnyedén válhat általa divatos kiegészítővé is készüléked?

A telefon manapság már nem csupán azért létezik, hogy kommunikálhassunk. Gyakorlatilag egyetlen eszköz alkalmas arra, hogy személyi asszisztensünk és játszópartnerünk legyen, miközben egy hosszabb vonat- vagy buszutat könnyedén rövidebbé tehet zenelejátszás vagy filmlejátszás funkcióival.

Ha azonban sokáig akarjuk élvezni a telefonunk tökéletes társaságát, elengedhetetlen, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk neki.

Nem mindig jár ugyanazzal a minőséggel az olcsóbb ár!

Az internetes webáruházak polcain egyre olcsóbban találhatunk meg bármit, amire épp vágyunk. Az ár azonban nem feltétlenül jelent jó minőséget! Míg egy nyaklánc, egy póló vagy sapka minősége nem sok vizet zavar, addig a nem megfelelő telefontok bizony okozhat nagy gondokat.

Az okostelefonoknak valahogy az egyik kedvenc időtöltésévé vált, hogy amint lehetőségük adódik, megpróbáljanak kicsúszni a kezeink öleléséből. Ha ez sikerül nekik, akkor a padlóval, rosszabb esetben betonnal való találkozás bizony hatalmas károkat okozhat a készülékben. Ezeknek a megjavítása pedig néha különösen le tudja fogyasztani pénztárcánk vastagságát. Az ilyen kellemetlenségektől tud megvédeni bárkit egy jó minőségű tok és fólia.

Sajnos azonban ebben az esetben nem tanácsoljuk, hogy a legolcsóbb megoldást próbáld megtalálni. A kínai oldalakról megrendelt darabok ugyan kellemes áron, szép dizájnnal érkeznek, a minőségük miatt gyakran cserbenhagyják a telefon tulajdonosokat. Mivel az ár volt a legfontosabb a készítőknek, így a minőségre már kevésbé figyelnek oda.

Az INFINITY Tokok esetében azonban nem kell félned attól, hogy bármi baja is esik majd a telefonnak. Persze nem arra invitálunk ezzel, hogy próbálj lejátszani egy több órás foci mérkőzést úgy, hogy a labdát a telefonod helyettesíti, de attól nem kell a továbbiakban tartanod, hogy ha kiesik a zsebedből a készülék, bármi baja is esik.

Oké, de a védelmet nyújtó tokok rondák!

Ez egy súlyos tévedés. Az ósdi, egyszínű tokok ideje már rég leáldozott! Csak azért, mert tökéletes védelmet nyújt a telefonnak a tok, nem kell azonnal elítélni, mondván, hogy úgyis csak egy ogre szépségével rendelkezik mind. A telefontokkal a személyiségünket vagy akár a rajongásunkat is kifejezhetjük, mindezt pedig tehetjük úgy, hogy a telefonnak továbbra is biztosítjuk a tökéletes védelmet.

A cég kínálatában biztosan találsz majd olyan darabot, amely illik a stílusodhoz, vagy ami kifejezi rajongásod.

Riverdale-fanok figyelem!

Te is rá vagy kattanva a legújabb részekre? Szeretnéd, ha a telefonod is kifejezné a rajongásod? Nézz körül az INFINITY Tokok Riverdale tokjai között, és találd meg a leginkább hozzád illő darabot!

Ne ess kétségbe akkor se, ha esetleg nem találod a tökéletes tokot! Írj nekik egy emailt, és rendeld meg egyedi tokodat, amelyet még Jughead, Cheryl és Toni is megirigyelnének!

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megfontolandó dolgok telefonszerviz előtt (x)

További hírek ebben a kategóriában

Közönségdíjas lett a Lidl karács...
A reklámadó hatásai az iparág dö...
A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...