Hírek
23465 hír az adatbázisban
A szám, ami nem megy ki a fejedből (x)
Marketinginfo.hu - 2019-11-21 04:19
Reklám

Veled is előfordult már, hogy miközben végezted a napi bevásárlást, vagy dolgoztál, felcsendült a rádióban az a bizonyos szám, aminek sosem tudod a címét vagy az előadóját?

Frusztráló érzés, mi is ismerjük! Ráadásul általában ezek azok a számok, amiről ha megkérdezed a párod, a szüleid, a barátaid, mindenki tudni fogja, mit dúdolsz, de valahogy nekik sem fog eszükbe jutni a címe.

Nincs több frusztráció!

Ahogy manapság mindenre, úgy az előbb említett problémára is született már megoldás, nem is egy. Akár egy egész hónapnyi rádióműsort visszanézhetsz, így akár meg is találhatod az új kedvenc rádiódat. 48 rádió műsorai között biztosan te is megtalálod azt a néhányat, amelyet a kocsiban, a munkában, otthon szívesen hallgatnál! Nincs olyan zenei ízlés, amelyhez ne passzolna egy állomás!

Hogy miért mondjuk ezt? Mert így van! Aki a retro dallamokat kedveli, annak ott a Retro Rádió, a rockereknek is már külön sávjuk van, aki mai dallamokat hallgatna, azoknak a Sláger és a Rádió1 kínál tökéletes műsort, sőt a klasszikusokat kedvelők se búsuljanak, mert a Bartók gondoskodik egész nap a megfelelő zenéről!

A legegyszerűbb módszer arra, hogy megállapíthasd, hogy mi szól épp a rádióban, a zenefelismerő alkalmazások használata. Ezeknek a működtetéséhez azonban szükség van internetkapcsolatra, ráadásul nem is mindig működnek tökéletesen, hiszen ha nagy a háttérzaj, akkor sajnos nem tudják felismerni a legnépszerűbb slágereket sem! Éppen ezért érdemesebb a kutatást a MyOnlineRadio-nál kezdeni, ők ugyanis számon tartják az összes rádió műsorát! Akár 30 napig visszamenőleg is visszanézheted a különböző adók műsorait, sőt, vissza is hallgathatod őket!

Minek a rádió?!

Te is azok közé tartozol, akiknek már túl retro a rádióhallgatás? Elavult? Minek hallgasd? Ne oszd ez a véleményt! A rádióhallgatás igenis egy jó dolog, főleg hogy már akár a laptopod segítségével is hallgathatod, továbbá applikáció segítségével is élvezheted kedvenc műsoraidat.

Egy stresszes nap után a legjobb az, ha tereled a gondolataidat! Erre tökéletesen megfelelő lehet egy érdekes beszélgetés vagy interjú! Ezeket hallgatva a stressz szépen lassan eltűnik majd, hiszen a figyelmedet már nem a problémára fogod összpontosítani!

Zene nélkül mit érek én?!

Ahogyan azt már Máté Péter is megfogalmazta, az ember élete bizony sokkal jobb zenével! Zenét hallgatva az élet sokkal könnyebb, az idegesség gyorsabban elmúlik, a vacsora előbb elkészül, a hosszú út a nyaralóig vagy haza sokkal rövidebbé válik. Munka közben is jó, ha szól a háttérben, főleg, ha sok monotonitással jár!

A rádiózás újra fénykorát éli, ne maradj ki te se a jóból!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az ideális autórádió vagy hifi kiválasztásának fontossága (x)
  Ahol a kultúra és a rádiózás találkozik
  Csökkenti rádiós érdekeltségeit az Axel

További hírek ebben a kategóriában

Közönségdíjas lett a Lidl karács...
A reklámadó hatásai az iparág dö...
A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...