Hírek
22434 hír az adatbázisban
A törlőkendők, mint takarítóeszközök (x)
Marketinginfo.hu - 2019-11-21 05:21
PR

A takarítás sosem megy egyszerűen. Mindig is bonyolult volt összeválogatni a megfelelő tisztítószereket és az ideális mennyiséget eltalálni.

Mindezek mellett meg kell találnunk azokat az anyagokat, amelyek az egyes felületekhez megfelelőek. Pláne megnehezedik ennek a helyzetnek a megoldása üzleti területen. Egyrészt gondoskodni kell a munkavállalók feladatának leegyszerűsítéséről és meggyorsításáról, másrészt az elvégzésre kerülő munkafolyamat eredményességének a fokozásáról.

Napjaink termékei

Manapság annyi fajta és féle tisztítószer és tisztítóeszköz létezik, hogy szinte Dunát lehetne velük rekeszteni. Nehéz közülük megtalálni a számunkra legjobb megoldásokat. Alapszabály, hogy ragaszkodjuk a már jól ismert márkanevekhez. Maga a cég és a mögötte álló sokéves tapasztalat már fémjelzi annak a terméknek a minőségét, amelyet forgalomba hoztak.

A törlőkendők szerepe

Egy megfelelő anyagú és minőségű törlőkendő használatával időt, energiát spórolhatunk. Sőt, a megfelelő anyaghasználat következtében a felhasznált tisztítószer mennyisége is jelentősen csökkeni fog. Egyes esetekben akár mellőzhető is.

Mikroszál a takarításban

A mikroszálas törlőkendők jó pár évvel ezelőtt jelentek meg a piacon. Első látásra hagyományos portörlő rongynak néznek ki, mégsem azok. Egy rendkívül sokoldalú eszköz, saját súlya többszörösét képes magába szívni. Egy többfunkciós takarítóeszközről van szó, amivel gyorsan és könnyedén lehet a felületi szennyeződésektől megszabadulni.

Egy német cégcsoport mindezekkel tisztában van. A Profitakarítókboltjánál kapható Vileda törlőkendőket a mai igényeknek megfelelően fejlesztették ki. Tökéletes megoldást nyújtanak a csík- és foltmentes tisztításhoz. Újgenerációs termékekről van szó, amely immár speciális bevonatának köszönhetően minden felülethez kiválóan alkalmas. Vegyszer nélkül is képes megküzdeni a makacs szennyeződésekkel, és tisztítás során sosem hagy nedves foltot maga után.

A törlőkendők mosógépben moshatóak. Különböző színekben kerülnek forgalomba. Elősegítve ezzel azt, hogy helyiségenként és felületenként különböző színűeket alkalmazzunk, meggátolva ezzel a területek közötti szennyeződés és baktérium hordozást.

Ezek a takarítóeszközök már elengedhetetlen elemei a modern, minőségi és lendületes takarítási feladatoknak. Csupán ugyanolyan nélkülözhetetlen eszközök, mint amilyenek hosszú évekkel ezelőtt a partvis és a felmosó vödör voltak.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Növekszik a magyarok takarítási kedve
  Bajban vannak a hazai takarítócégek

További hírek ebben a kategóriában

A defekttűrő gumiabroncs alkalma...
Mit jelent a sous vide, és miért...
Ezért bizonyulhat előnyösnek a h...
Sikeres női vállalkozásokat, női...