Hírek
22288 hír az adatbázisban
Exportfejlesztési pályázati programot hirdet a KKM
MTI + Marketinginfo.hu - 2020-01-15 09:20
PR

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) 200 millió forint keretösszegű pályázatot hirdet a hazai kis- és közepes vállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében - ismertette Joó István.

Tájékoztatása szerint a szaktárca a pályázati felhívás feltételeinek megfelelő legjobb projekteket - támogatási kategóriától függően - legfeljebb 10 millió forint értékű vissza nem térítendő támogatásban részesíti, a rendelkezésre álló forrás erejéig.

A helyettes államtitkár hangsúlyozta: az Exportfejlesztési pályázati program jelenleg egyedülálló az elérhető állami támogatások között, mivel ágazattól függetlenül célzottan a már exportáló vállalkozások (és szakmai szervezetek) külpiaci megjelenését hivatott támogatni.

A pályázat keretében elsősorban külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésre, árubemutatók szervezésére, marketing tevékenységre, vagy tanúsítványok megszerzésére igényelhető támogatás. A program támogatási intenzitása legfeljebb 60 százalék.

A részletes pályázati felhívás és teljes pályázati dokumentáció a KKM honlapján, a http://exporthungary.gov.hu/ oldalon érhető el. A pályázatok benyújtására 2020. február 28-ig van lehetőség.

A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatást a kiírást követően a KKM Exportfejlesztési Koordinációs Főosztálya nyújt a palyazat.exportkoord@mfa.gov.hu e-mail címen.

A KKM az Exportfejlesztési pályázati program mellett 2020-ban is meghirdeti a Vízipari pályázati programot, amely 2020. február elején lesz nyilvános az érdeklődő vállalatok számára.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  ÚJABB MAGYAR ATOMENERGETIKAI EXPORT-SIKER
  A hazai borexport 27 százalékát a LIDL adja
  Nőtt a svájci óraexport
  Rekordot döntött a skót whisky exportja
  A pulykahús forgalma az ünnepi időszakban
  20 százalékkal nőtt a Lidl borexportja
  A Growww Digitalból igazolt export szakmai trénert a Google
  Kevés kis cég exportál

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan fejlődött az autók fűtési...
A DMX címezhető LED szalagok bem...
Faépületek, fa alapanyagok körny...
Csomagküldés utánvéttel? Lehetsé...