Hírek
23441 hír az adatbázisban
A természetes és frissítő gyümölcsbor
Marketinginfo.hu - 2020-04-22 07:07
Reklám

A gyümölcsbor régóta népszerű ital a nők és a férfiak körében egyaránt.

Népszerűségét jól mutatja, hogy mindegyik sűrűn látogatott fesztiválon és karneválon biztosan lehet találni legalább egy kimondottan olyan pultot, ahol az eperből, a málnából, a barackból vagy más egyéb gyümölcsből készült borokat kínálják.

Eltéveszteni is nehéz lenne ezeket az árusító helyeket. Egy fesztiválon szinte minden pult előtt sorba kell állni, de a gyümölcsbor olyan különlegességet jelent, ami jobban vonzza az embereket, mint egy fesztiválos csapolt sör, ezért nem árt felkészülni arra, hogy lehet, hosszabb ideig kell sorba állni a gyümölcsboros pult előtt.

A gyümölcsbor bárhol, bármikor jól tud esni

Nincs kimondottan olyan esemény, ami hagyományosan együtt járna a gyümölcsbor fogyasztásával, ezért elmondható, hogy személy- és ízlésfüggő a fogyasztása. A gyümölcsbor egy különleges szomjoltó, ami bármikor jól tud esni, legyen szó fesztiválról, tóparti kirándulásról, kempingezésről vagy épp otthoni hűsölésről, de még egy hűvösebb napot is fel tud melegíteni egy-egy korty. Különleges eseményekhez és szimpla hétköznapi összejövetelekhez, koccintásokhoz egyaránt ideális.

A könnyedsége ne legyen megtévesztő

A gyümölcsbor alkoholtartalma viszonylag alacsony, az íze kellemes, ezért ki lehet jelenteni, hogy itatja magát, az első pár pohár elfogyasztását nem igazán lehet megérezni. Viszont nem szabad ezen felbátorodni és az első néhány pohár után felelőtlenül tölteni a következő adagokat, ugyanis jelentős mennyiség elfogyasztása után már számolni kell az alkohol bódító hatásával is. Ilyenkor sincs nagyobb probléma szerencsére, mert a minőségi gyümölcsbor nem okoz kellemetlen másnaposságot.

A Prémium Italnagykereskedés Online-nál kapható gyümölcsborok között biztosan találsz olyan fajtát, melynek nem fogsz tudni ellenállni!

Gyümölcsboroknál nagyon fontos a megfelelő alapanyag

A megfelelő és megbízható márka megtalálása és kiválasztása kimondottan fontos a gyümölcsborok esetében. Egy-egy márka neve egyet jelent azzal, hogy a palackban lévő folyadék garantáltan minőségi gyümölcsből készült, ami nagy szakértelemmel lett kiválogatva és egy minőségi gyártási folyamaton ment keresztül. Ez azért fontos, mert a nektár minőségét jelentősen befolyásolja a felhasznált cefre minősége és az előállítási folyamat.

A minőséget előtérbe helyező gyártó csak olyan palackokat enged ki a kereskedelembe, amiben megtalálható a gyümölcsborokra jellemző karakteres ízvilág és tulajdonságok. A gyártó ezzel biztosítja, hogy a fogyasztó asztalára kerülő ital ne okozzon csalódást. A minőségi gyümölcsbort készítő főzdék termékei garanciát jelentenek arra, hogy a gyümölcsborral épp csak frissen ismerkedők kellemes első benyomást szerezzenek az első korttyal, a rutinos gyümölcsborfogyasztók pedig a már megszokott minőségben élvezhessék a szeretett italukat.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A papaya koncentrátum nagy segítség az emésztőrendszeri problémákkal küzdőknek (x)
  Tarolt a Varga Pincészet
  Jó évet zárt a Varga Pincészet
  Ismerkedjünk meg a cabernet franc-nal
  Megújult a Borháló
  Harmadszor választották meg az Országház borait
  Dubicz borok a Sziget-fesztiválokon
  Magyar sikerek a londoni Decanter World Wine Awards-on
  A hazai borexport 27 százalékát a LIDL adja

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...