Hírek
23467 hír az adatbázisban
Mire vágyik a férfi? Azt nem tudjuk, de adunk néhány ajándékozási tippet! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-05-22 18:21
Design

Visszatérő csajos panaszkodás, hogy a férjeknek elképesztően nehéz igazán jó ajándékot vásárolni.

Figyelhetek én árgus szemekkel hetekig, hónapokig, a férjem a legritkább esetben említ meg bármit is, aminek örülne. Jöjjön most egy rövid lista, amely egy kétségbeesett napon született, hátha másnak is segítség lesz.

Személyre szóló? Örök darab? Hasznos?

Sok nőnek már az is segítség volna, ha tudná, mi is az a tulajdonság, amellyel mindenképpen rendelkeznie kell az ajándéknak. De nem tudjuk, ezért íme a lista kétségbeesetteknek:
 
  • Könyv: Klasszikus, ugyanakkor közhelyes, de mégis, egy olvasni szerető férfinak igenis tökéletes ajándék. Bár néha eszembe jut, hogy a férjem csak azért örül a könyvnek, mert azzal együtt jár (csendes) olvasóidő is. A könyvhöz vagy magazin-előfizetéshez pedig jól jöhet egy szép könyves polc vagy egy elegáns magazintartó. Például a Designmarket weboldalán vásárolhatsz mindkettőt, és ágy mellett vagy íróasztal fölött tökéletes kiegészítője lesz a lakásnak.


 
  • Olvasólámpa: aki a könyvnek örül, biztosan imádna egy letisztult megjelenésű, prémium minőségű lámpát is!


 
  • Sportmez alakú üvegezett keret: vajon hány szekrényben található olyan sportmez, amely egyrészt történelmi jelentőségű, másrészt a tulajdonosa sosem hordja, hiszen ereklye? Itt az ideje (?), hogy megkapja méltó helyét, mondjuk a falon egy mez alakú keretben, amelyet a mez méretéhez lehet választani. Bevallom, ez az egyik (titkos) vésztervem arra az esetre, ha semmi, de tényleg semmi nem jutna eszembe, mert tudom, hogy a férjem nagyon örülne neki. És hogy miért marad egyelőre vészterv? Mert még győzködöm magam, hogy én tényleg szeretnék nap mint nap nézegetni egy régi mezt.


 
  • Sör, bor és kiegészítői: Söröspohár, borospohár, sörnyitó, bornyitó. Klasszikusok, mint a zokni. És épp azért klasszikus, mert egy sör- vagy borszakértő férfi nagyon örül ezeknek az ajándékoknak. Választhatsz akár látványos bortartót vagy egy elegáns dekantálót, biztos lehetsz benne, hogy jó helyre kerül.


 
  • Fürdőszobai polc: elsőre furán hangozhat, de nálunk elég komoly felségterület a fürdőszobai polc, ha pedig az lehet tartós, minőségi és stílusos, akkor miért ne legyen az? A Designmarket oldalán például találsz acélpolcot, ami egyszerűen gyönyörű, és könnyű tisztán tartani.


 
  • Termosz, kulacs: mindez persze sötét színben, praktikus kivitelben. Az egyik legjobban eltalált ajándék volt, javaslom mindenkinek, hiszen a környezetvédelmi érv mellett a könnyű tisztíthatóság is lényeges, ennek érdekében pedig érdemes élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélkulacsot vagy termoszt választani. Mint például a 24Bottles termékei.


 
  • Kulcs és egyéb kiegészítőtartó: tedd gördülékennyé az indulásokat, és vásárolj lakáskulcs és egyéb (például pénztárca, kocsikulcs, forgalmi, napszemüveg) tartót, amelyet a hálószoba, a nappali vagy a bejárat közelébe kihelyezve elkerülheted a "Nem láttad a kocsikulcsot?" típusú visszatérő kérdéseket. Ajándék neki és neked is!


A fent felsoroltakat könnyedén megvásárolhatod a Designmarket oldalán, és így minden ünnep felejthetetlen lesz.
típusokat.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Innovatív ajándékötlet férfiak részére (x)
  Neked is fejtörést okoz a következő házassági évfordulóra szánt ajándék? (x)
  Céges karácsonyi ajándékok a hatékony márkaépítéshez (x)
  Ajándék nőknek: rugaszkodj el a sablonoktól! (x)
  Valentin napi ajándékok a MINI-től
  Tizenháromezer gyermek kapott ajándékcsomagot az Élelmiszerbanktól
  Mire figyeljünk ajándékozáskor?
  Mit ajándékozzunk férfiaknak?
  Az igazán különleges ajándék (x)
  Ajándéktárgyak Paris Saint-Germain fanatikusoknak
  A reklámajándékok így támogatják az online és offline marketing kampányokat

További hírek ebben a kategóriában

Egyedi ékszer, nem mindennapi ér...
Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...