Hírek
23467 hír az adatbázisban
Hagyj fel az ócska képkeretekkel, és válassz igazán modern fotófalat! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-07-22 09:03
Design

Mindenki vágyik arra, hogy lakása minél szebb, minél díszesebb, de egyben otthonos is legyen. Ezért gyakran helyeznek el a falakon néhány fényképet. Azonban a képkeretes megoldások már a múlté.

Ha te is szeretnél otthonos, de mégis modern lakást, a képkeretek helyett dönts a fotófalak mellett! Hogy miért? Most eláruljuk!

Modern megoldás a fotófal

Egy lakás családi képekkel lehet csak igazán otthonos. Hiszen néhány családi fotó a falon felidézheti az együtt töltött pillanatokat, az életeteket meghatározó élményeket és minden egyebet, ami számotokra értékes lehet. A családi fényképek elhelyezésére több lehetőség is van. Legtöbben az egyszerű képkeretes megoldást választják, ami bár a célt szolgálja, de mégis idejétmúlt, régi és cseppet sem dizájnos.

Napjainkban az úgynevezett vászonképek terjedtek el, amelyekből már fotófalak is készülnek. A vászonképekből készült fotófal előnye, hogy amellett, hogy valóban korszerű, modern és különleges, még praktikus is. Gondoljunk csak bele, hogy az egyszerű üveges képkereteket milyen gyakran kell és nehéz is tisztítani. A rengeteg por és pókháló könnyedén megtapad, és meglátszik szeretett fényképeinken. Így ha nem takarítjuk rendszeresen, nem csak hogy régies, de még ápolatlan hatását is keltik lakásunknak. Ezzel ellentétben a vászonképes fotófalakat elég egy nedves ronggyal áttörölni, és már készen is vagyunk!

Alakítsd kedvedre!

De nem csupán az egyszerű tisztíthatóság miatt érdemes lecserélni a képkereteket fotófalra, hanem mert igazán különlegesek is. A fotófalra nem csupán egyetlen képet helyezhetsz, hanem annyit, amennyit csak szeretnél. Szervezheted egy adott esemény köré (ballagás, esküvő, keresztelő, stb.), válogathatsz szeretteidről képeket, igazából csak rajtad áll. Ha szívesen választanál fotófalat és próbálgatnád elképzeléseidet, látogass el a vaszonkep.hu oldalára!

Emellett még számos módon variálhatod a fotófalat. Dönthetsz amellett, hogy csak fekete-fehér képek szerepeljenek rajta, amely még izgalmasabbá teszi őket, és remekül kiemeli a képen szereplő alakokat is. Továbbá csempészhetsz a fekete-fehér képek közé egy-egy színes képet is, amellyel csodás összhatást érhetsz el.

De nem csupán a színekkel játszhatsz, hanem a méretekkel és a formákkal is. Választhatsz különböző méretű képeket szétszórt alakzatban, melyekkel igazán extravagáns eredményt szerezhetsz.

Ha viszont a rend és a szabálykövetés embere vagy, a rendezett fotófal számodra a legideálisabb. Ebben az esetben tervezd meg a képek egymás közötti távolságát, elhelyezésüket és méretüket is. A lehetőségek száma végtelen, csupán el kell döntened, melyik illik legjobban hozzád és otthonodhoz.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Falburkolatok típusai: ezeket érdemes választani! (x)
  Amit az előszoba sugall a lakás belteréről (x)
  Különleges fényképnyomtatási technológia
  Díszpárna, ami életre kelti nappalinkat (x)
  A falmatricákat nemcsak a falra ragaszthatod! (x)
  Egyedi megjelenést biztosító díszcsomagoló fóliák (x)
  Fotókidolgozás gyorsan és igényesen! (x)
  Debütált a CEWE új reklámfilmje
  A Coca-Cola plakátarca
  Éjszakai fotókkal kampányol a Samsung
  Pekingről készült fotók a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren
  Fotósorozat a LEGO® Star Wars Microfighter szettekről
  Farsangi gyermekfotó pályázatot hirdet a Sudocrem
  A Kodak nem gyárt többé fényképezőgépet

További hírek ebben a kategóriában

Egyedi ékszer, nem mindennapi ér...
Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...