Hírek
23441 hír az adatbázisban
Mit kell tudni az XTAR akkumulátortöltőkről? (x)
Marketinginfo.hu - 2020-11-24 15:59
Reklám

Az akkumulátorok és a töltők piacán a hatalmas választék miatt nem könnyű kiigazodni.

A legtöbb nagy elektronikai cég mellett számos ismeretlen gyártó kínál különböző típusú akkukat és az azok töltésére alkalmas készülékeket. Viszont meglehetősen kevés az olyan megbízható, minőségi terméket forgalmazó cég, amely kimondottan erre a szegmensre specializálódott. Ezek egyike az XTAR, de mit is érdemes tudni róluk?

Az XTAR brand

A 2007-ben alapított hongkongi cég rövid története igazi sikersztori. Ez nem véletlen, hiszen kezdetektől a tartósságot és a könnyű kezelhetőséget tartották szem előtt akkumulátoraik és töltőik gyártása során egy olyan termékcsoportban, ahol sok kevésbé megbízható gyártó is képviselteti magát.

Az XTAR nem csak minőségi termékeinek köszönheti sikerét, hanem a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek - amelynek köszönhetően több mint 30 szabadalmat jegyeztettek már be -, valamint olyan kereskedelmi partnerhálózatot építettek ki, amelynek köszönhetően közel 40 országban vannak jelen. A márka neve ma már nem csak az akkut és töltőt keresők körében cseng ismerősen, hanem a zseblámpák piacán is.

Az akkumulátortöltőik mérete

Az akkumulátortöltők méretét meghatározza, hogy mekkora akkuk töltésére tervezték, illetve hány darab akku tölthető velük egyidejűleg. Az XTAR töltői állíthatóságuknak köszönhetően többféle méretű akku töltésére alkalmasak. Legtöbbjük 10440-es és 26650-es közötti erőforrásokra van tervezve - így a legnépszerűbb típusokhoz ideálisak -, de van néhány olyan töltőjük is, amellyel ennél nagyobb akkuk is 100%-osra tornázhatók fel.

Az XTAR töltői között megtalálhatók a leggyakrabban használt 1-2-3-4 ágyas modellek, de kínálnak 6 és 8 ágyas típusokat is azok számára, akik igazán nagyban utaznak.

Milyen csatlakozókkal rendelkeznek?

Az XTAR töltőinek jelentős része USB csatlakozókkal felszerelt, így az akkuk asztali számítógépről, laptopról és mobiltelefonról, sőt kis méretű napelemekről is tölthetők, de természetesen adapter segítségével 230 V-os hálózatra is csatlakoztathatóak. A kis méretű portok jelentősen növelik a mobilitást, lehetővé téve az autóban történő töltést, de az XTAR minőségi powerbankes töltői hálózati csatlakoztatás nélkül több akku feltöltésére is alkalmasak.

A kijelző

Bizonyos - főleg a 4-6-8 ágyas - XTAR akkumulátortöltők LCD kijelzővel is rendelkeznek, amelyen minden egyes töltés alatt lévő akku feszültsége és töltöttségi állapota nyomon követhető. Ez jelentősen megkönnyíti a használhatóságot és nagy fokú tervezhetőséget biztosít.

A 18650-Akku.hu webáruházában nem csak a rendkívül tartós és biztonságos XTAR töltők széles választékából válogathatunk, de a hozzájuk passzoló legkülönfélébb paraméterekkel rendelkező akkumulátorok közül is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Generátor felújítást szeretne? Erre érdemes odafigyelni! (x)
  A BMW Group, a Northvolt és a Umicore összefog
  Beszállna az akkumulátorgyártásba a Volkswagen
  A Scania és a Northvolt együttműködik
  A Continental automatizálja az elektromos autók töltését
  Gyorstöltő a Teslától
  Akkumulátorokat fog gyártani Gödön a Samsung
  Folytatja az akkumulátor-gyártást az USA-ban a Nissan
  Telefontöltővel promotál a Nivea

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...