Hírek
23267 hír az adatbázisban
Hogyan használj fehérítőt, hogy vakítóan tiszták legyenek a textíliák? (x)
Marketinginfo.hu - 2021-01-22 09:16
DM

Amennyiben az embert arról kérdezik, hogy mit jelent számára a tisztaság, biztosan szerepelni fog a leírás között a ragyogóan fehér kifejezés is.

A tisztaság érzetét első ránézésre a textília fehérsége és makulátlan volta adja, majd jönnek a további jellemzők, mint a kellemes illat és a selymes puhaság. Így elmondható, hogy a fehérítőknek kifejezetten fontos szerepük van a textilhigiénia területén.

Manapság még lényegesebb odafigyelni ezen részletekre, hiszen a megfelelő higiénia és a ragyogó tisztaság egyet jelent az egészséges környezettel. Abban az esetben, ha mégsem sikerül igazodnod az ügyfeleid vagy vendégeid elvárásaihoz, és az általad üzemeltetett helyszín nem megfelelően tisztított, akkor pillanatok alatt megdőlhet a beléd vetett bizalom. Így elbúcsúzhatsz visszajáró vendégeidtől, és egy szégyenfolttal a neveden folytathatod az üzemeltetést.

A megfelelő textilhigiénia alapelve

A textilek megfelelő tisztaságához minőségi tisztítószerekre lesz szükséged, így lényeges még időben beszerezned az ideális előmosókat, áztatókat, mosóporokat és nem utolsósorban a megfelelő fehérítőket egyaránt. A textilek makulátlan volta nem csak otthonodban elsődleges, hanem számos, tömegek által látogatott közösségi színtéren is, legyen szó étteremről, hotelről, egyéb vendéglátóipari egységről, ipari létesítményről vagy szociális intézményről egyaránt.

Nem mindegy, hogy egy hotelszobában egy csillogóan fehér ágyneműbe bújik bele a vendéged, vagy egy foltos és szürkés színű takarót húz magára. Az sem másodlagos, hogy egy étteremben egy tisztaságot sugárzó kendővel törli meg a szája szélét vagy inkább használ egy papírzsebkendőt az általad kínált textília helyett. Rengeteg minden múlik az általad szolgáltatott élmény milyenségén.

Hatékony fehérítők típusai

Amennyiben egy hatékony fehérítőt szeretnél, amely kiemelkedő folteltávolító hatással bír, akkor a D-White a neked való termék. Mindamellett, hogy a szennyeződésekkel kíméletlen, az anyaggal kíméletesen bánik. A szer nem csak fehér, de színes ruhákhoz és textíliákhoz egyaránt alkalmazható. Elsősorban a főmosás hatékonyságának javítására hivatott, azonban kifejezetten foltkezelésben is könnyen alkalmazható. 5 és 20 literes kiszerelésben vásárolható meg, amely viszonylag hosszú ideig elég, hiszen 1 kg száraz ruhához 1-10 ml folyadékot szükséges adni a vakító fehérség elérése érdekében.

A D-Bright szintén egy kifejezetten hatékony termék, egy olyan fertőtlenítőadalék személyében, amely klórtartalmának köszönhetően képes az alacsony hőmérsékletű fertőtlenítésre.

1 kg ruhához mindössze 3 g szükséges a vakító fehérség elérése érdekében. 10 kg-os kiszerelésben vásárolhatod meg.

Végül a D-Dez kerül bemutatásra, amely egy perecetsav-alapú textilfehérítő. Nem csak a fehérítésért, de a fertőtlenítésért is felelős. 24 kg-os kiszerelése sokáig elegendő lesz.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Miért jó a vízlepergetős anyag? (x)
  Az Év Boltja díjat nyert a Lidl diszkont kategóriában

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...