Hírek
23467 hír az adatbázisban
Egyedi megjelenést biztosító díszcsomagoló fóliák (x)
Marketinginfo.hu - 2021-02-17 09:52
Design

A dekorációs kellékek körében egy sokoldalúan használható virágkötészeti és lakberendezési eszköz is megtalálható, mely egyedi méretének és megjelenésének köszönhetően több célra felhasználható.

Mutatós minták, az aktuális trendeknek megfelelő színválaszték és speciális méretezés jellemzi a díszcsomagoló fóliákat.

Praktikus, mindkét oldalán színes fóliák

Ajándékcsomagolásra, dekorációs elképzelések megvalósítására a kétoldalú fóliák a legdivatosabb és legpraktikusabb kellékek, mivel a két oldal színei, megjelenése más és más, de egymással harmonizálnak színekben vagy mintázatban.

Legkedveltebb az egyik oldalán fényes, másik oldalán matt összeállítás. Gyakran használt dekorációs fólia az egyik oldal metálos, feltűnőbb árnyalatú, míg a másik oldal lágyabb, pasztell, de a fő színnel harmonizáló csomagolókellék. Egy harmadik változatban mindkét oldal felülete sima, és egy szín két különböző árnyalatában kapható megoldás.

Kirakatok berendezésében, kiállítások és ajándékcsomagolás terén is népszerű az egyik oldalon szöveges mintával, írásos sorokkal díszített fólia. Akár extrém dekorációs megoldásokhoz is tökéletes alapanyag, mely több színben is kapható.

Mintás és egyszínű fóliák

Egyszerű, hétköznapi megjelenéshez, kifinomult dekorációs stílushoz az egyszínű fóliák a legalkalmasabbak. Ezekből is nagy színválaszték található, melyekből gyakran választanak a virágkötők a virágcsokrok összeállításához. Cserepes virághoz, vágott virágból készült csokrokhoz akár a matt vagy pasztell színek a legnépszerűbbek.

Köszönhető ez a gazdaságos kiszerelésnek, a praktikus tárolásnak, illetve a vékonyabb, lágyabb megjelenésnek, így egyszerűbben formálható bármilyen dekorációhoz. Könnyen és gyorsan tudnak ezzel a változattal dolgozni a dekoratőrök.

Dekortekercsek minden alkalomra

A gyönyörű dekorációs tekercsek 58 cm szélességben, 10 méter hosszúságban kaphatók, könnyű a szállításuk és a tárolásuk is. Praktikus kiszerelés, melyből pont az a méret vágható, amekkorára szükség van.

Mind az egyszínű, mind az extravagáns, szöveges mintás díszcsomagoló fóliák egész évben változatosan használhatók. Legyen szó a tavaszi jelentősebb ünnepekről - Valentin-nap, nőnap, húsvét, anyák napja -, vagy az év második felében tartandó ballagásokra, pedagógusnapra készítendő csokrokról. A legnagyobb ünnep természetesen a virágkötők számára is az év végi karácsonyi időszak. Ekkor főképp az ajándékcsomagolási megoldások kerülnek fókuszba. A mintás és sima fóliák segítségével az ajándékok különös megjelenést kapnak, ami tovább fokozható dekorszalagok használatával.

Az ünnepi célú felhasználáson kívül a polcok, dekorációs elemek, kirakatok díszítésére is egyszerűen felhasználható dekorációs kellék nem véletlenül a virágkötők kedvence.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az angol lakberendezési stílus alapjai (x)
  Hogyan dobják fel otthonodat a dekorációs fények? (x)
  Hogyan válassz tökéletes termoszt? (x)
  Milyen dísz kerüljön a falra és az ajtóra? (x)
  Hagyj fel az ócska képkeretekkel, és válassz igazán modern fotófalat! (x)
  Fokozott ütemben termel a Rondo Hullámkartongyártó Kft.
  Nő a dekorkozmetikumok értékbeli forgalma
  A Tesco kivonja a nem újrahasznosítható csomagolásokat
  Többet költöttünk dekorkozmetikumra tavaly
  Jobb minőségű az a termék, amit papírba csomagolunk
  Xerox: egyre okosabbá válnak a csomagolások
  Visszagyűjti csomagolását a Milka

További hírek ebben a kategóriában

Egyedi ékszer, nem mindennapi ér...
Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...