Hírek
23441 hír az adatbázisban
Hello Kitty karóra kerül a piacra
Marketinginfo.hu - 2021-04-06 09:31
Reklám

A Hello Kitty folyamatos fejlődésben van. Rengeteg élményt, többek közt szállodai szobákban sok finomságot és ízletes menüt, számtalan korlátozott kiadású árucikket dob piacra a Hello Kitty.

Azok számára is érdekes lehet, akik rajonganak Tokióért és a karórákért, már a piacon az új kollaboráció.

Az órákat az Undone gyártja. A hongkongi székhelyű vállalat, ismert arról, hogy ügyfeleinek lehetővé teszi a személyre szabott órák tervezését. Bár ez az óra nem egészen szabható személyre, csupán a zenekar változtatható meg rajta-azonban ez a stílusos és gyönyörűen kidolgozott karóra minden Hello Kitty rajongónak elnyerheti a tetszését.

A karóra két zenekarral érkezik, így választható az általános típusú és szíjjal rendelkező karóra, az egyik banda ábrázolásával vagy az extra hosszú szíjjal rendelkező óra, amely a másik bandát ábrázolja. A Hello Kitty védjegye mindkét karóra esetén élénkvörös árnyalattal jelenik meg, a számlapja pedig metál, fehér-szürke színű és ezüst színű rozsdamentes acél tokban kerül a kirakatba. Minimalista dizájnnal ellátott karóra, számait swarowski kristályok váltják fel, választhatóan ezüstben vagy vörösben. A Hello Kitty figura pedig a számlap alján a hatos helyén ül és a karakteres vörös masnija pótolja a tizenkettes számjegyet. Ez az elrendezés már 1974 óta jelen van, máig alkalmazzák.

A közelgő Tokiói olimpia okán a karóra hátlapján a Hello Kitty fejének körvonalain belül a Tokiói látképet ábrázolják kék színnel, alatta található a Hello Kitty Tokio logója, így ez egy mesés gyűjtőtárgy lehet valamennyi Hello Kitty vagy Tokió rajongó számára. Az órát egyedi csomagolásban árulják, tartozik hozzá egy szürke vászondoboz, amit a Hello Kitty Tokio logóval díszitettek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ilyen egy népszerű óramárka (x)
  Pop-up kávézó nyílt a Hello Kitty rajongóknak
  Hello Kitty-s szobákat kínálnak Japánban
  Hello Kitty webáruház indult
  Rakományba rejtett hamis ruhák
  Hello Kitty-s mobilt árul a Pannon

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...