Hírek
23258 hír az adatbázisban
Így történjen a gésagolyó tisztítása (x)
Marketinginfo.hu - 2022-08-11 09:55
PR

Bármilyen játékszerről is legyen szó, a rendszeres és alapos tisztítás nagyon fontos.

Ezzel nemcsak az eszköz használatra kész állapotát biztosíthatod, de a különböző fertőzéseket, nemi betegségeket, gombás megbetegedéseket is elkerülheted. Nézzük meg, milyen lépéseket kell követned a gésagolyó tisztítása során!

Mi is az a gésagolyó?

A SZEXSHOP.hu szexjátékszer kínálatában is felfedezhető gésagolyó nem csupán egy eszköz, hiszen a medencefenék izmainak és a hüvely falának megdolgoztatására is kitűnően alkalmas. Hasznos az inkontinencia kezelésében, a szülésre való felkészítésben és az azt követő időszakban is.

Bizonyos szempontokból azonban veszélyes is lehet. Mivel pontosan azzal a területtel - vagyis a vaginával - érintkezik, amelyen keresztül a legkönnyebben meg lehet fertőződni a különböző betegségekkel, fontos, hogy mindig csak tiszta állapotban vedd használatba.

Ha a gésagolyó felülete poros, piszkos, különböző nedvek és szennyeződések tarkíthatják, amelyek könnyen hüvelygyulladáshoz és folyáshoz vezethetnek. Ha pedig baktériumok, vírusok, paraziták kerülnek a szervezetbe, számos súlyos betegséggel is számolhatsz.

A gésagolyó tisztítása használat előtt

Most, hogy már tudod, milyen veszélyekkel jár, ha nem megfelelő állapotban használod kedvenc eszközödet, érthető, miért is fontos ennyire az akkurátus tisztítás. Ebből a szempontból a gésagolyó is olyan, mint az összes többi szexuális segédeszköz.

Már rögtön a kicsomagolást követően, az első használat előtt ideje alávetni egy alapos csutakolásnak. A legjobb azonban, ha minden használat előtt és után is elvégzed a tisztítás lépéseit. Használat előtt elég, ha a kezeidhez hasonlóan a gésagolyót is megmosod antibakteriális szappannal, majd szárazra törlöd egy tiszta törölközővel.

Tisztítás a használat után

A gésagolyó tisztítása a használatot követően kissé összetettebb. A játékszer anyagának és extra funkcióinak függvényében más és más módon kell, hogy megtörténjen a tisztítás. Minden esetben olvasd el a használati utasítást, hiszen például egy elektromos eszközt víz sem érhet.

A legtöbb erotikus labda szilikonból készül, de vannak fémből vagy gránitból készült darabok is. Ráadásul a használatot követően jóval több szennyeződést kell letisztítanod róla, mint előtte. Ott van például a síkosító és a testnedvek, amelybe előszeretettel tapad bele a por.

Fontos ezért, hogy minden esetben (az elektromos eszközöket kivéve) használj meleg vizet, antibakteriális szappant és mosd legalább 2-3 percen keresztül a golyót. Ne hagyd ki a zsinórt és a hurkot sem. Ha végeztél, helyezd egy törölközőre és hagyd megszáradni a levegőn.

Ha a használati utasítás engedi, alkalmazz antibakteriális sprayt is és azt is hagyd megszáradni. A tárolás is ugyanolyan fontos, mint a tisztítást: tedd a gésagolyót egy tasakba vagy a dobozába, és tedd száraz, fénytől és portól védett helyre!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Te mersz felnőtteknek való eszközöket áruló boltból rendelni? (x)
  Az Arena Plaza legfrissebb kutatása
  A Durex kutatás
  Miért hirdet a Diesel egy szexoldalon?
  Online filmekkel kampányol a Durex
  A szexnél is fontosabb a mobil?

További hírek ebben a kategóriában

A germicidlámpás berendezések ha...
Marketing Diamond Awards 2023
Online pr-szótárt jelentetett me...
Az OMV ultragyors elektromosautó...