Hírek
23360 hír az adatbázisban
Hűtőmágnessel a gyerekek gyógyulásáért
Marketinginfo.hu - 2022-10-18 09:04
CSR

Elindult a Babilon Kiadó és a Vadaskert közös adománygyűjtő programja, amelynek keretében a Mágikus állatok iskolája főhőseit viheti most bárki haza hűtőmágnes formájában.

A befolyt összeg fontos ügyet szolgál, terápiás kertet alakít ki belőle a kórház, ami az ellátásra szoruló gyermekek sikeres kezelését segíti.

A Mágikus állatok iskolája az elmúlt évek egyik legnépszerűbb gyerekregénysorozata a kisdiákok körében. Főszereplői mágikus állatok, akik a gyerekek társai és legjobb barátai lesznek, és segítenek nekik leküzdeni a mindennapokban előálló nehézségeket.

A népszerű történet főszereplői most hűtőmágnesekre kerültek, bárki megvásárolhatja és hazaviheti őket, ezzel pedig jó ügyet is szolgál: a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia fejlesztését segíti. A mágnesek értékesítéséből befolyt összeget teljes egészében egy terápiás kert építésére fordítja a kórház. A telt házzal működő intézményben az elmúlt években ötszörösére nőtt a szorongásos, önsértő és depresszióban szenvedő gyerekek száma.

"A gyerekek gyógyulásuk érdekében szeretnénk bevezetni a Dialektikus Viselkedésterápia módszerét, amelynek egyik lényegi eleme a mindfulness, a tudatos jelenlét. Ehhez biztosítana megfelelő helyszínt a kertben a terápiás rész, amely a relaxációt, a tudatos jelenlétet, a csendet és harmóniát biztosítja a terápiák során" - mondta dr. Tárnok Zsanett, klinikai szakpszichológus, a Vadaskert Alapítvány igazgatója.

"Hiszünk a segítség mágikus erejében. Hiszünk abban, hogy a népszerű történet főszereplői - akik segítenek a gyerekeknek átlendülni a nehézségeken, legyen szó magányról, zűrös családi háttérről, félelemről - most hús-vér gyerekeknek is segíthetnek. A Mágikus állatok iskolája immár a 12. résznél tart, és előkészületben van a 13. rész. Nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb gyerekregény: a kedves iskolai kalandok fontos üzenete, hogy a barátság és a közösség erejével bármilyen akadály leküzdhető" - mondta Rozgonyi Sarolta, a sorozat szerkesztője, a Babilon Kiadó PR-menedzsere.

A hűtőmágnesek december végéig elérhetőek lesznek a Babilon Könyvkiadó webshopjában, a Vadaskert online könyvesboltjában és a Vadaskert Kórház recepcióján.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Közel 185 millió forint értékű felajánlás gyűlt össze a Jónak lenni jó! műsorban
  Közel 200 tonna élelmiszeradomány a Tesco vásárlóitól
  A Libri karácsonyi adománygyűjtő programja
  Ingenico – JCDecaux adománygyűjtő citylight
  Adománygyűjtő hét a McDonald’s-nál
  Ötmilliós segítség az IKEA-tól
  Adományt gyűjt a Starbucks
  Netre csatlakoztatná a hűtőket az Evian

További hírek ebben a kategóriában

Új hajléktalanellátó központot n...
Az Unilever több márkája is a fo...
Több százmillió forint és több e...
Újra igényelhető a szőlő szerkez...