Hírek
23257 hír az adatbázisban
Irodai szoftverekkel a hatékony irodáért (x)
Marketinginfo.hu - 2022-11-18 09:38
Digitális

Ma már, szerencsére a legtöbb adminisztrációs tevékenység digitális formában történik.

A vállalkozások 99%-a meg tudja oldani, hogy mindent ebben a formában tároljon, és intézzen. Irodai szoftverek nélkül egyszerűen elképzelhetetlen a napi működés.

Mára egyfajta elvárássá vált a Word, az Excel és PowerPoint használata, valamint a digitális formában történő kommunikáció.

Hogyan lehet nekünk is Office termékcsomagunk?

Sokszor hallunk rémtörténeteket, hogy egy vírus miatt több száz ügyfél adata, belső tranzakciók, valamint érzékeny információkat tartalmazó dokumentumok kerültek napvilágra. Ezekkel bárki visszaélhet, így inkább forduljunk a megbízható források felé: a Szoftver24.hu kínálatában minden Office programcsomagot megtalálunk.

Az első és legfontosabb tehát az, hogy fokozottan figyeljünk oda arra, hogy milyen forrásból szerezzük be ezeket. Persze tudjuk, hogy léteznek bizonyos oldalak, ahol ingyen is hozzájuk lehet jutni, de ezeket jobb elkerülni. Ha ezt az utat választjuk, az egész számítógép, céges környezetben pedig az egész vállalat adatait kockáztatjuk.

Csak akkor tudja a gyártó is garantálni a megfelelő minőséget, ha ilyen biztonságos webáruházat választunk. Ez azért is fontos hosszútávon, mert még a régebbi verziókhoz is érkeznek folyamatosan frissítések.

Miért éppen Office csomagot használjunk?

Ha egyszerű választ szeretnénk adni a kérdésre: mind hazánkban, mind világszinten ez a legelterjedtebb irodai programcsomag. A legtöbb szöveget, dokumentációt Wordben írják, adatkezelésre és használatra az Excelt használják. Az sem újdonság, hogy a legtöbb prezentáció PowerPointban készül.

A Word a legnépszerűbb szövegszerkesztő, ami folyamatosan fejlődik az évek során. A lehető legkönnyebben lehet benne szerződéseket írni, vagy beszámolókat. A kezelése nagyon egyszerű, a számítógépet ismerő felhasználók mindegyike találkozott már vele.

Ugyanez a helyzet az Excellel is, mert ez a legjobb táblázatkezelő program jelenleg a piacon. Gyorsan implementálhatunk benne különböző függvényeket, és az adatokat is vizualizálhatjuk diagrammok segítségével csupán pár kattintás után. Könnyű megtanulni a használatát, de nagyon nehéz mesteri szintre emelni ezt a tudást, mivel olyan sokféle probléma megoldására lehet használni.

A PowerPoint akár egy külön cikket is megérdemelne, mivel a céges prezentációk elhagyhatatlan kellékévé vált. Hosszabb bemutatók során is megállja a helyét, például egyetemi oktatáshoz is előszeretettel használják. Egy fájlba egy egész félév tananyaga is elfér, vizualizálva. A kezelése viszonylag könnyű, de érdemes pár órát eltölteni benne némi kísérletezéssel.

Vásároljunk figyelmesen

Ahogy azt már kiemeltük az előbbiekben: mindig tájékozódjunk vásárlás előtt, nézzünk utána a forrásnak alaposan. Ha így teszünk, biztonságosan használhatjuk ezeket a szoftvereket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mennyibe kerül a SeaFleet használata?
  A legjobb hazai márkák között az SAP
  Social Index 2018: 354 márka nyomában
  Nagy értékű szoftvert adományozott az NI a Debreceni Egyetemnek
  Súlyos kockázat a használt illegális eszközök miatt
  Elismerés a Lexmarknak
  Szoftveres segítség a Bosch-tól
  Így építi a jövőt a német üzleti szoftvergyártó

További hírek ebben a kategóriában

Követeléskezelés okosan, elektro...
Ezt az 5 szempontot vedd figyele...
Hol hasznosítható igazán a ChatG...
Digitális követeléskezelési szol...