Hírek
23447 hír az adatbázisban
Duettezik a Baileys és az Eurovíziós Dalfesztivál
Marketinginfo.hu - 2023-02-23 12:08
DM

A likőrmárka hároméves együttműködést kötött a nagytörténelmű nemzetközi vetélkedővel, ezzel garantálva a felejthetetlen pillanatok megédesítését.

Az idén május 9. és 13. között az Egyesült Királyságban, a Liverpool Arénában megrendezésre kerülő esemény hivatalos partnereként a Baileys játékosan édes, ízletes pillanatokkal pezsdíti majd fel a Dalfesztivál milliókat egyesítő bulijait szerte a világon.

Jennifer English, a Baileys Globális Márkaigazgatója elmondta: "A Baileys-nél mind nagy rajongói vagyunk az Euróvíziós Dalfesztiválnak. Ez a világ leginkább befogadásra és elfogadásra tanító, sokszínű kultúrákat és közösségeket ünneplő globális eseménye, így a világ legnépszerűbb italmárkájaként izgalommal tölt el minket, hogy létrejöhetett ez a partnerség. Hisszük, hogy szexualitástól, etnikumtól, nemtől, és képességektől függetlenül mindenkinek jár, mindenkinek szüksége van egy kis édességre, a Baileys és az Euróvízió egysége pedig tökéletes recept a gondtalan, önfeledt szórakozáshoz. Alig várjuk, hogy az idei versenybe némi plusz ízt csempésszünk."

"Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ legnagyobb élőzenei eseménye, amelyet milliók szeretnek szerte a világon, az idei verseny ráadásul extrán különlegesnek és látványosnak ígérkezik. Alig várjuk, hogy üdvözölhessük a Baileys-t az ünneplésben, és a zenei egység jegyében köszönthessünk minden zene és likőr kedvelőt májusban" - tette hozzá Martin Österdahl, az Eurovíziós Dalfesztivál Executive Supervisora.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kampány: új ízvariáns a Baileys-től
  "Stílusos és elegáns"- új palackozás a Baileys-től
  Marketinges linkmustra: marketingre gyúr az Unilever
  Kávés ízváltozatot vezet be a Baileys

További hírek ebben a kategóriában

Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...
A Suzuki Vitara az Elviszlek mag...