Hírek
23446 hír az adatbázisban
Neked is képben kell lenned az árfolyamokkal? (x)
Marketinginfo.hu - 2023-03-16 09:23
DM

Míg a legtöbb ember csak a nyaralás vagy egy-egy rövidebb külföldi kiruccanás előtt figyel oda arra, hogy egy-egy idegen ország valutája milyen árfolyamon fut, viszont vannak olyanok is, akik napi szinten figyelik.

Vagy azért, mert szeretnek képben lenni nem csupán bel-, hanem külpolitika terén, megint mások viszont a munkájukból adódóan kénytelenek naponta akár többször is ellenőrizni, milyen áron lehet eladni vagy vásárolni egy bizonyos valutát.

Jó tudni, mennyit ér a pénzünk!

A globalizációnak és az információs társadalomnak hála mára már leomlottak a határok, és bár az Európai Unión belül többnyire egységes a pénznem, addig az Unión kívül már más valuták is képbe kerülnek. Talán nem téved sokat az, aki azt mondja, hogy mindentől függetlenül érdemes képben lenni, így a Hírek Ma folyamatosan frissülő árfolyamait mindenképpen tanácsos időről időre lekérdezni.

Elég, ha ennek az aloldalnak az ikonját a kezdőképernyőre teszed, és így egy kattintással naprakész információt kaphatsz. Hogy miért is olyan hasznos ez?

Egyrészt mert nem kell minden egyes alkalommal megnyitnod a Google keresőjét, és nem kell begépelned, hogy mit keresel, pusztán egy kattintással előtted van minden információ, persze csak akkor, ha megfogadod a tanácsainkat.

Maga az információ hasznossága sem kérdés, hiszen egyrészt segít pozicionálni a vagyonodat, legyen az bármekkora is, valamint támpontot ad abban, hogy mikor érdemes eladni vagy megvenni valamit, akár valutát is. Sokan ugyanis ezt is egyfajta befektetésnek tekintik, ám ha utánaszámolsz, akkor még a nyaralásból megmaradt valutádat sem mindegy, hogy milyen árfolyamon váltod vissza.

Mint a profik!

Persze könnyen lehet, hogy befektető vagy, és méghozzá nem is kispályás, ám ha nem erről van szó, csak pusztán szeretnél jó üzletet kötni, akár csak reülőgépjegyek vásárlása során is, akkor nem szabad figyelmen kívül hagyni a percről percre változó valutaárfolyamokat.

Ha tudod, hogy mikor kell venned és mikor eladni, akkor akár a kisebb üzletből is nagyobbat guríthatsz, így valóban megérhet annyi fáradságot, hogy időről időre rápillants az árfolyammal kapcsolatos változásokra.

Ha sokat figyeled, akkor egy idő után egész nagy rutint szerzel, és tudni fogod, hogy mi milyen irányba és legfőképpen mennyi időre befolyásolja a különféle valuták árfolyamát, így az üzleti és pénzügyeidet is ennek a fényében fogod tudni intézni.

Csak megbízható forrásból tájékozódj!

Talán mondani sem kell, de nem mindegy, honnan nyered az információkat, hiszen ha a Google keresőjéből indítasz, akkor teljesen random oldalakon is landolhatsz. Ellenben ha a Hírek Ma aktuális árfolyamrovatát követed figyelemmel, akkor biztos lehetsz a számok hitelességében.

Ha eddig nem tetted, eztán mindenképpen figyeld a valutaárfolyamokat!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csökkentette éves előrejelzését a Nissan
  Tőkeinjekciót kapott a Vapiano
  Kétszámjegyű növekedéssel indította az évet a Bosch
  Sikeres évkezdet a Henkelnél
  Íme az easyJet negyedéves teljesítménye
  Jól jött a Canonnak a gyenge jen
  Bővíti mozgásterét a Continental
  Mérsékelt eredmények a Henkelnél

További hírek ebben a kategóriában

Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...
A Suzuki Vitara az Elviszlek mag...