Hírek
23446 hír az adatbázisban
Csak nyugi! A nyomtatott pólókat nem lehet megunni! (x)
Marketinginfo.hu - 2023-04-17 09:05
Design

2023-at írunk, a mémek világában élünk. Egy-egy vicces mém nemcsak az online, de az offline térben is hódít.

Óriási a mémes cuccok iránti kereslet, és természetesen ezt a trendhullámot a divatipar szereplői szintén meglovagolták. Ha például azt mondom: csak nyugi, valószínűleg mindenki a gyűrűsfarkú makit látja maga előtt.

A következő cikkben most együtt utánajárunk, hogy milyen az idei mémes póló kínálat. Csak nyugi, csak menő nyomtatott cuccokkal fogsz találkozni!

A nyomtatott pólók népszerűsége

A nyomtatott pólók ismét népszerűek - vagy ez mindig így volt? Már hosszú évek óta forgalomban vannak, ám valami az utóbbi időben megváltozott. Régen is voltak nyomtatott pólók, de ezekről az emberek többségének a silány minőség ugrott be. Ma már azonban menőbb és strapabíróbb termékeket szerezhetünk be. Jó példa erre a PólóVerzum "Csak nyugi!" kínálata is, amely sok-sok mutatós darabot tartalmaz.

A technológia fejlődésével a pólógyártást is új szintre emelték. Napjainkban digitális transzfernyomtatással készülnek a nyomtatott termékek, ráadásul kizárólag 100% pamut anyagra nyomtatnak. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy három mosás után tönkremegy a ruhadarab.

A modern nyomtatott darabok jól szellőznek, kényelmesek, bármilyen évszakban hordhatjuk őket. Akármilyen a személyiségünk vagy a hangulatunk, mindig megtaláljuk a hozzánk passzoló darabokat.

Menő "Csak nyugi!" pólók

Az angol földről származó "Keep calm" szlogennel már mindenki találkozott, s hazánkban egyszerűen "Csak nyugi" megfogalmazásban ismerjük. A lazaság, a humor és a stílus mind-mind fellelhető mindössze két szóban. Az Y generáció már sajátos mottóként is használja.

A "Csak nyugi!" feldolgozása is rendkívül sokszínű. Ma már szakmai szlogenek is születtek belőle. A "Csak nyugi, tesitanár vagyok", "barista vagyok", "dadus néni vagyok", "kamionos vagyok" feliratok igazán jól mutatnak kedvenc pólóinkon.

Ez még nem minden! Ha igazán vicces meglepetést szeretnénk beszerezni ismerőseinknek, családtagjainknak, akkor is számíthatunk a "Csak nyugi" szövegezéssel rendelkező pólókra. A "Csak nyugi, nem én főztem" pólóval enyhén szólva is kikészíthetjük a párunkat, de a "Csak nyugi, nem csak ezt a pólót kaptad karácsonyra!" poént ugyancsak érdemes betenni a fa alatt.

Nyomtatott pólót mindenkinek! De miért is?

Érdemes a nyomtatott pólók mellett dönteni. Érdemes ám! Miért? A válasz nagyon egyszerű:

1. Nincs két egyforma darab, vagy ha igen, elég ritkán találkozhatunk össze vele az utcán, ez pedig nem érvényes a tömegtermékekre.
2. Bármilyen témájú pólót beszerezhetünk.
3. Időtálló termék, strapabíró.
4. Csak nyugi, te választasz a kínálatból!

Látod? Megéri olyan sajátos pólók mellett voksolni, amellyel kitűnhetünk a tömegből, feldobhatjuk az outfitünket vagy meglephetjük a szeretteinket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Springfield közös kollekciót indított a Cotton made in Africa-val
  Kihalóban lévő állatok a pólókon
  Ingyen italt kapott a reklámpóló viselője
  Csináld magad! divat a Pumától

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...