Hírek
23446 hír az adatbázisban
Lenyűgöző munkahelyi életképeket szeretnél, de nem vagy profi fotós? Semmi gond, segítünk! (x)
Marketinginfo.hu - 2023-07-14 11:59
Design

A fotók kiemelkedő eszközök a marketingben. A munkahelyi életképek megosztásával bemutathatjuk vállalkozásunk belső hangulatát, szakértelmünket és csapatunk összetartását.

Míg a profi fotósok segítségét igénybe véve biztosan készülhetnek gyönyörű felvételek, néhány trükk segítségével te magad is magas színvonalú képeket készíthetsz.

Büszke vagy a munkahelyedre és a kollégáidra?

Az életképek elkészítése ma már könnyebb, mint valaha. A megfelelő fényviszonyok, kompozíció, fókuszálás, minőségi felszerelés és utómunka segítségével te is lélegzetelállító felvételeket készíthetsz a munkahelyedről. Amikor elégedett vagy az eredménnyel, a Vaszonkepem.hu weboldalon könnyedén rendelhetsz vászonképet a fotókból, hogy megörökítsd a pillanatot és bemutasd a vállalkozásodat a világnak.

Fotózás előtt nézd meg más vállalkozások képeit a közösségi média platformokon, hogy inspirációt meríts a saját fotóidhoz!

Figyelj a fényviszonyokra, és tervezd meg a kompozíciót!

A megfelelő megvilágítás kulcsfontosságú a jó minőségű fényképek elkészítéséhez. Keress olyan helyeket a munkahelyeden, ahol elegendő természetes fény áll rendelkezésedre! Az ablak közelében állj, hogy kihasználd a napfényt, vagy használj lámpákat, ha belső térben dolgozol! Ügyelj arra, hogy a fény ne legyen túl erős vagy túl gyenge, és ne legyenek éles árnyékok, amik eltorzítják a képet!

A képek megkomponálásának módja lényeges a hatásos munkahelyi életképek elkészítéséhez. Ügyelj arra, hogy a képben helyet kapjon a fontos részletek mellett a munkahelyed egyedisége is! Ügyelj a harmóniára és egyensúlyra, valamint kerüld a zavaró háttérelemeket! Kísérletezz különböző szögekkel és távolságokkal, hogy megtaláld a legvonzóbb beállítást!

Nem jelent problémát, ha nincs minőségi felszerelésed

Noha a profi fényképezőgépek és lencsék előnyösek lehetnek, nem szükségesek a káprázatos képek elkészítéséhez. A modern okostelefonok gyakran rendelkeznek kiváló kamerákkal, amelyek tökéletesen megfelelnek erre a célra. Ismerd meg a telefonod kamerafunkcióit, használd a HDR módokat és az automatikus beállításokat, vagy kísérletezz a kézi beállításokkal, hogy még több lehetőséged legyen!

Fókuszálj a részletekre!

Nem is gondolnád, hogy az apró részletek milyen nagy hatást gyakorolhatnak. Keresd meg az érdekes textúrákat, színeket és formákat, amik megragadják a figyelmet! Készíts közeli képet a munkaeszközökről, de ne felejtsd el bemutatni az emberi interakciókat sem!

Szerkeszd utólag a képeket, ha szükséges!

Az utómunka egy másik lehetőség arra, hogy a fotóid még vonzóbbá váljanak. Használj olyan képszerkesztő alkalmazásokat, amelyek segítenek finomítani a fényeket, kontrasztot és színeket! Az alkalmazások segítségével vághatod és elforgathatod a képeket, valamint különböző szűrőket és effekteket is alkalmazhatsz a fotókon.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Különleges fényképnyomtatási technológia
  Az idei digitális fotós trendek az Extreme Digitalnál
  Fotósorozat a LEGO® Star Wars Microfighter szettekről
  Az ismert fotós virtuális bárkája
  Heineken a Fesztiválszezonról
  Az Allee Art Gallery-ben kortárs képzőművészek alkotnak
  Leáll a filmszalagok gyártásával a Fujifilm
  Innovációs díjat osztott a Henkel

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...