Hírek
23465 hír az adatbázisban
Változások a Wavemakernél
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2023-08-25 10:26
Karrier

A Wavemaker Creative and Content Services divíziója az ősz folyamán átalakul. Jedlicska Márton októberben esedékes távozásával a Head of Creative & Content Services pozíció megszűnik.

A divízió vezetését, megváltozott feladatkörökkel egy háromtagú csapat veszi át. Az új vezetőségben Szládovics Orsolya Executive Creative Director pozícióba előrelépve, Lakoczky Nóra, immár Client Services Directorként és Hollósy Eszter, Advocacy & PR Director szerepbe lépve vesznek részt.

"Sajnáljuk, hogy Marci búcsúzik tőlünk, nagyon hálásak vagyunk az együtt töltött évekért és sok sikert kívánunk neki az új feladataihoz. Távozása arra sarkallt minket, hogy más formában gondoljuk újra a divízió vezetését. Kiemelten fontos számunkra, hogy a felmerülő HR kihívásokra először mindig házon belül keressünk megoldást, így döntöttünk az új pozíciók és kinevezések mellett. A (még) előrébb lépő szakemberek régóta stabil bástyái a csapatunknak, évek óta eredményesen vezetik a különböző területeket, ők garanciát jelentenek a sikeres folytatásra. A lehető legjobb kezekben lesznek ügyfeleink projektjei. Külön öröm nekem, hogy tovább erősödik a női vezetőink köre" - mondta Gulyás János, a Wavemaker vezérigazgatója.

Szládovics Orsi korábban Creative Directorként felelt a kreatív munkafolyamatokért, számos szakmai fórumon képviseli az ügynökséget, a nemzetközi és hazai díjak zsűrijében állandó helye van. Executive Creative Directorként célja, hogy "folytassuk azt az utat, amit elkezdtünk ezzel az erős csapattal, inspiráló hazai és nemzetközi projektekkel és persze ügyfeleinkkel, akikkel közösen megvalósítjuk őket."

Lakoczky Nóra az elmúlt években Account Directorként, majd Head of Client Services pozícióban vezette a folyamatosan bővülő account csapatot, miközben sikeresen menedzseli a hazai és nemzetközi projekteket. Client Services Directorként legfontosabb számára, hogy testreszabott megoldásokkal, folyamatos párbeszéddel és jól összehangolt munkafolyamatokon keresztül erősítse tovább a Wavemaker megbízható partneri szerepét ügyfeleik sikertörténeteiben.

Hollósy Eszter Head of Influencer and PR pozícióból vált. A legdinamikusabban növekvő csapat vezetőjeként a hazai influencermarketing meghatározó szakembere, az ágazat aktív alakítója is. Advocacy & PR Directorként legfőbb feladatának érzi, hogy "a folyamatosan növekedő influencer üzletágat egyre integráltabban kezelhessük a Wavemaker többi szakterületével és a jövőben még több, a csapatunkra jellemző innovatív, a termékfókuszon túlmutató, de a hatékonyságot sem szem elől vesztő kampányokat készíthessünk az ügyfeleinknek."

A szakemberek szeptember 1-től töltik be új pozíciójukat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ilyen volt az 51. Super Bowl
  Tartalommarketing igazolás az MEC-nél

További hírek ebben a kategóriában

Márkus Gergely lett a Mastercard...
A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...