Hírek
23446 hír az adatbázisban
Új vezető séfet nevezett ki a Hard Rock Hotel és a Sessions étterem
Marketinginfo.hu - 2023-09-18 09:09
Karrier

A Hard Rock Hotel Budapest megújult étterme - a Sessions - örömmel mutatja be új vezető séfét, Pintér Sándort.

A séf több mint tízéves tapasztalattal érkezett a budapesti szálloda és étterem konyhájának élére, széles körű szakértelemmel rendelkezik az étlap dizájn és étterem menedzsment területein. Felfelé ívelő karrierjét külföldi éttermekben alapozta meg az Egyesült Királyságban és Franciaországban is.

Sándor érkezése után azonnal belevetette magát a munkába, a Hard Rock Hotels amerikai útra hívta őt, hogy inspirációt gyűjtsön és megismerje Atlantic City-ben és New York-ban az ottani Hard Rock Hotelek kínálatát. Visszaérkezésekor már szinte magától értetődő volt, hogy mit szeretne látni az új étlapon.

"Nagy élmény volt az USA-ban eltöltött idő, és rengeteg új ismerettel és inspirációval lettem gazdagabb, amit beépítettem az itthoni koncepcióba. Izgalmas és új kihívás a mostani, szeretném a legtöbbet kihozni magamból és a csapatomból. Amerika modern gasztrokultúrája nagyon sokszínű és változatos, számos nemzet konyhájából inspirálódnak. Ezt a modern konyhát igyekeztem elhozni Budapestre, a Sessions étterembe" - mesélte el Pintér Sándor.

A Sessions új étlapjának megalkotásakor az volt a cél, hogy egy olyan hely szülessen, ahol a vendégek a modern amerikai konyha fogásait kóstolhatják, amelyet számos nemzet és kultúra, tradíció befolyásolt. A klasszikus comfort food ételektől a növényi alapú ételekig és az ízletes húsokig széles a választék, mindezt egy olyan étlapban ötvözték, aminek fontos szempontja a sharing koncepció, az ételek megosztása. Így a Sessions egy olyan hellyé vált, ahol a kortárs és a modern találkozik a klasszikussal, egy egyedi kulináris élményt teremtve.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Szállodával és kaszinóval jön a Hard Rock

További hírek ebben a kategóriában

A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...
Tízből négy diák úgy látja, könn...